صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوسان آرام اوراق مسکن در کف

دیروز اوراق تسهیلات مسکن اسفند94 (تسه9412) با افت 5/ 0 درصدی به قیمت 72 هزار و 435 تومان معامله شدند.
کد خبر: ۷۶۰۴۴۳
| |
3698 بازدید

دیروز اوراق تسهیلات مسکن اسفند94 (تسه9412) با افت 5/ 0 درصدی به قیمت 72 هزار و 435 تومان معامله شدند.

در روزهای اخیر «تسه»ها تا کف 71 هزار تومانی، کمترین سطح از اردیبهشت نیز افت کردند. در ماه‌ آذر با وجود رشد 2/ 50 درصدی تعداد معاملات مسکن نسبت به آذر سال 95، اوراق تسهیلات مسکن با افت 5/ 1 درصدی همراه شدند. پیش‌تر نیز در تابستان با وجود رشد تقاضای مسکن، اما با توجه به تنوع در وام‌های مسکن از جمله صندوق یکم بانک مسکن اوراق تسهیلات مسکن در بازه محدود معامله شدند و با مقاومت سطح ۸۰ هزار تومانی مواجه بودند.

با وجود رشد ۱۴ درصدی تعداد معاملات آذر نسبت به آبان در تهران، اما برخی کارشناسان با توجه به تداوم رکود ساخت و ساز در کنار پایین بودن قدرت خرید متقاضیان همچنان معتقدند مسکن از رکود خارج نشده است.

منبع: دنیای اقتصاد

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟