صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دورانی: توصیه جبهه متحد؛ تضعیف اصولگرایان

وی با بیان اینکه اکنون زمان برای برگشت وجود ندارد، گفت: توصیه به کاندیداها برای قرار نگرفتن نامشان در سایر لیست های اصولگرایی، تنها می تواند به تخریب اصولگرایان در صحنه عمومی جامعه منجر شود.
کد خبر: ۷۵۹۲
| |
2745 بازدید

دبیر اجرایی ائتلاف فراگیر اصولگرایان با بیان اینکه نامزدهایی که در فهرست این ائتلاف قرار گرفته اند با آنان هماهنگ شده، گفت: این افراد اذعان دشته اند که هیچگونه آمریتی را مبنی بر عدم حضور در سایر لیست های اصولگرا نخواهند پذیرفت.

به گزارش مهر، علی دورانی دبیر اجرایی ائتلاف فراگیر اصولگرایان با بیان اینکه درحال حاضر در ایام تبلیغات انتخابات مجلس هشتم قرار گرفته ایم در واکنش به اقدام جبهه متحد اصولگرایان مبنی بر اینکه نام نامزدهای این جبهه نباید در سایر لیست هایی که دارای پسوند و پیشوند اصولگرایی هستند قرار بگیرد، اظهار داشت: اکنون فرصتی برای انجام اینگونه اقدامات باقی نمانده است.

وی با بیان اینکه اکنون زمان برای برگشت وجود ندارد، گفت: توصیه به کاندیداها برای قرار نگرفتن نامشان در سایر لیست های اصولگرایی، تنها می تواند به تخریب اصولگرایان در صحنه عمومی جامعه منجر شود.

دورانی همچنین گفت که جبهه متحد طبق چه تعریفی خود را کارگزار انحصاری اصولگرایی می داند زیرا سایر گروه های اصولگرا نیز حق دارند تحت این عنوان در صحنه انتخابات حضور داشته باشند.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: غفوری فرد، کاتوزیان، مرندی و کوثری از جمله نامزدهای اختصاصی ائتلاف فراگیر اصولگرایان بودند که پس از اعلام ما، جبهه متحد نیز نام آنان را در فهرست انتخاباتی خود قرار داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟