با افت قیمت در سومین روز متوالی رقم خورد؛

کسادی بازار فولاد چین در پی برودت هوا

بهای معاملات آتی فولاد چین به دلیل تقاضای ضعیف در ماه های زمستان، روز چهارشنبه برای سومین روز متوالی کاهش یافت.
کد خبر: ۷۵۹۱۷۲
| |
3027 بازدید

بهای معاملات آتی فولاد چین به دلیل تقاضای ضعیف در ماه های زمستان، روز چهارشنبه برای سومین روز متوالی کاهش یافت.

به گزارش بورس کالای ایران، قیمت میلگرد برای تحویل فوری در معاملات هفته جاری بازار شانگهای حداکثر ۴۰۰ یوان کاهش یافت و به ۴۳۳۰ تا ۴۳۵۰ یوان (۶۶۰ تا ۶۶۳ دلار) در هر تن رسید زیرا به گفته معامله گران، به دلیل برودت هوا که استفاده از مصالح ساختمانی در کشور را کاهش داده، تقاضا ضعیف شده است.

بهای معاملات میلگرد در بازار معاملات آتی شانگهای با ۰.۴ درصد کاهش، به ۳۷۹۲ یوان در هر تن رسید. سنگ آهن در بازار بورس کالای دالیان با ۰.۵ درصد کاهش، به ۵۱۵.۵ یوان در هر تن رسید.

کک با ۲.۳ درصد کاهش، به ۱۹۷۰ یوان در هر تن رسید در حالیکه زغال سنگ کک شو ۱.۸ درصد کاهش یافت و به ۱۲۹۲.۵ یوان در هر تن رسید.

طبق گزارش متال بولتن، سنگ آهن با عیار ۶۲ درصد برای تحویل به بندر کینگدائو روز سه شنبه ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۷۶.۰۸ دلار در هر تن رسید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت