صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تلاش رژیم صهیونیستی برای تقویت حضور امنیتی خود در قدس شرقی

منابع صهیونیستی از طرح جدید نظامیان این رژیم برای تقویت حضور امنیتی خود در قدس شرقی خبر دادند.
کد خبر: ۷۵۹۰۸۷
| |
1939 بازدید

منابع صهیونیستی از طرح جدید نظامیان این رژیم برای تقویت حضور امنیتی خود در قدس شرقی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اسکای نیوز عربی، منابع اسرائیلی گزارش دادند که طرحی در خصوص ایجاد ۱۶ مرکز امنیتی جدید در مناطق مختلف قدس در دست اجرا است.

منابع مذکور تاکید کردند که این طرح بنا به درخواست نهادهای امنیتی بعد از حوادث به وقوع پیوسته در باب الاسباط و هم چنین بحران به وجود آمده در خصوص اقدام صهیونیست ها برای ایجاد گیت های امنیتی در ورودی های مسجد الاقصی و نصب دوربین هایی در این ورودی ها ارائه شده است.

بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست تلاش می کنند تا حضور خود را در باب العامود از طریق ایجاد یک مرکز وابسته به نیروهای پلیس و ساخت ۳ برج مراقبت تقویت کنند.

بر اساس گزارش منابع اسرائیلی، این اقدامات در چارچوب طرح فراگیری تحت عنوان طرح باب العامود صورت می گیرد که بر اساس آن زیر ساختهای این منطقه از عبور و مرور خودروها گرفته تا نصب ۴۰ دوربین تغییر خواهد کرد تا نظامیان صهیونیست بتوانند رفت و آمدها را در منطقه باب العامود زیر نظر بگیرند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟