میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

داعش: البغدادی به زودی باز می‌گردد

کد خبر: ۷۵۸۸۳۸
| |
8301 بازدید

داعش با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد البغدادی به زودی باز خواهد گشت.

سومریه نیوز به نقل از روزنامه الشرق الاوسطبه نقل از منابع امنیتی اعلام کرد داعش مسئولیت حمله به سرهنگ فاضل السبعاوی، رئیس پلیس منطقه شریعه، وابسته به بخش الزاب و ترور ولید نوری الجحیشی، شیخ عشیره الجحیشات و یکی از رهبران بسیج عشایری، را بر عهده گرفت.

منابع امنیتی در کرکوک اعلام کردند السبعاوی به همراه پنج تن از همراهانش از جمله پسرش در حمله افراد مسلح به جنوب غربی کرکوک کشته شدند. افراد مسلح همچنین به الجحیشی، همسر و دو فرزندشان در راه موصل به الحویجه حمله کردند که در اثر این حمله، سه نفر کشته شدند.

الشرق الاوسط افزود گروه تروریستی داعش بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن به اعدام شیخ الجحیشی و همسر و فرزندش و سرهنگ السعباوی و همراهانش اعتراف کرد.

این روزنامه اضافه کرد: داعش در این بیانیه از بازگشت قریب‌الوقوع ابوبکر بغدادی خبر داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات