صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توضیحات سازمان غذا و دارو درباره برخی شایعات

کد خبر: ۷۵۸۵۲۶
| |
4251 بازدید

مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو در سایت رسمی این سازمان اعلام کرد نامه‌هایی که از سوی سازمان غذا و دارو برای اشخاص حقیقی و حقوقی صادر و در فضای مجازی منتشر می شود، دستکاری شده است.


سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت نظارت و پایش فضای بیکران مجازی تأکید کرد که دسترسی آسان و فراگیر به ابزار اطلاع رسانی نیازمند مراقبت های ویژه است.


وی در بخش دیگری از بیانیه خود درباره موضوع شایعه پراکنی هایی که در خصوص فرآورده های سلامت چه به صورت مزاح و چه جدی چه از سر رقابت و انتقام گیریهای شخصی و چه موعظه های مشفقانه منتشر می شود، نیز گفت: نامه‌هائی که از سوی سازمان غذا و دارو برای اشخاص حقیقی و حقوقی صادر و در فضای مجازی منتشر می شود، ممکن است تصویر اصل نامه یا دستکاری شده آن باشد.


این مقام سازمان غذا و دارو به ضرس قاطع اعلام کرد: روابط عمومی سازمان غذا و دارو تنها منبع انتشار صحت و سقم نامه‌های مرتبط با حوزه سازمان غذا و دارو و تجهیزات پزشکی است و هر نامه‌ای که به غیر از منابع رسمی روابط عمومی سازمان غذا و دارو منتشر شود وجاهت قانونی نداشته و مورد تأیید این سازمان نخواهد بود.


متاسفانه به رغم صراحت سیاست نظارتی و اعلامی سازمان غذا و دارو، باز هم شاهد هستیم عده ای منفعت طلب که دکان و موقعیت خود را لرزان دیده اند یا انگیزه های مادی دارند، بازهم همدست با معاندان نظام شده اند و در فضای مجازی و سطح اینترنت تلاش هایی برای بی اعتبار سازی برخی شرکت ها و تولید کننده های داخلی آغاز کرده اند.


رسانه ها باید آگاه باشند که سازمان غذا و دارو با سیستم نظارتی خود درخصوص سلامت جامعه و محصولات سلامت هیچ گونه تعارفی با هیچ تولید کننده و یا برندی نخواهد داشت ولی از طرفی دیگر تحت تاثیر شایعات فضای مجازی نیز تصمیم گیری نخواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟