صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال افزایش وام ازدواج به ۱۵ میلیون تومان

کد خبر: ۷۵۸۴۷۰
| |
3645 بازدید
|
۴

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: تسهیلات ازدواج جوانان از ۱۰ به ۱۵ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

عباس گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بروجرد، خبر از افزایش وام ازدواج داد و اظهار داشت: در نخستین جلسه بررسی بندهای مربوط به کمیسیون اجتماعی از بودجه 97 پیشنهادات متعددی بررسی شد و یکی از بندهایی که روز گذشته مورد تصویب قرار گرفت افزایش تسهیلات ازدواج جوانان از 10 به 15 میلیون تومان بود.

وی افزود: این مصوبه قطعاً در کمیسیون تلفیق نیز به تصویب نهایی خواهد رسید و در صحن مجلس نیز مخالفی نخواهد داشت.

نماینده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به ارائه چند پیشنهاد به کمیسیون اجتماعی برای بررسی بیان کرد: تحقق همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی قبلی، فعلی و کارکنان ازجمله این پیشنهادات بود که این قانون اجرا نمی‌شود و از چندین محل می‌توان اعتباری برای اجرای همسان‌سازی تأمین کرد.

وی با اشاره به ارائه پیشنهادی مبنی بر کاهش سقف پاداش بازنشستگی در بودجه 97 به حداکثر 200 میلیون تومان عنوان کرد: بیشتر کارکنان بین 50 تا 70 میلیون تومان پاداش بازنشستگی دریافت می‌کنند و عده‌ای پاداش‌های میلیونی و بلکه میلیاردی دریافت می‌کنند که این امر خلاف عدالت است چراکه این افراد سال‌ها در مشاغل و مقامات حساس قرار دارند و حقوق و مزایای بالا دریافت کرده‌اند و معنی ندارد که پاداش‌های چند صدمیلیونی و میلیاردی دریافت کنند و انگیزه را از کارگران بگیرند و اگر بخواهند اضافه بدهند باید به کارمندی اضافه دهند که حقوق کمی دریافت کرده تا در دوران بازنشستگی و کهولت سن بتواند خود را تأمین کند اما این قانون اشتباهی است و سال گذشته در صحن مجلس مطرح شد و متأسفانه از دستور کار خارج شد.

گودرزی با اشاره به دیگر پیشنهاد خود تصریح کرد: پیشنهاد داده شد حق مأموریت مسافرت‌های داخلی و خارجی برای مدیران و مسئولان کشور که در مقصد از امکانات دولتی استفاده می‌کنند به 50 درصد کاهش یابد.

وی افزود: همچنین سقف اضافه‌کار امسال با توجه به کاستی بودجه به 50 ساعت برسد چراکه در حال حاضر کارگران و کارمندان عادی که نورچشمی نیستند حتی 30 ساعت هم اضافه‌کار نمی‌گیرند اما شاهدیم که نورچشمی‌ها را به‌صورت ثابت تا 170 ساعت اضافه‌کاری پرداخت می‌کنند و این خلاف عدالت است.

حذف تفاوت تطبیق در احکام به‌استثنای کسانی که حقوق آن‌ها زیر سه میلیون تومان است و کمک بیمه‌ای به بازنشستگان کشوری و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری قبلی، فعلی و کارکنان از محل تمام این صرفه‌جویی‌ها از دیگر پیشنهادات نماینده مردم بروجرد در مجلس به کمیسیون اجتماعی مجلس برای بررسی در بودجه سال 97 بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۴
15 تومان هم تاثیر خاصی نداره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۴
عمرا انجام بشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۴
ایکاش مبلغی پولی اندازه 5 میلیون تومان در حسابشان باشد و فقط سود آن پرداخت شود و از این طریق با پس انداز و ذهنی قدری آرامش داشته باشند.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۴
برای جوانان باید کار ایجاد شود والا بدهکار کردن جوان بیکار که هنر نیست بدنبالش افزایش نرخ طلاق و پرونده ها در دادگستری است ، فکر نان باشید که خربزه آب است.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟