افزایش تعداد مصدومان حادثه انفجار گاز در دزفول

کد خبر: ۷۵۸۳۶۶
| |
4642 بازدید

رئیس مرکز مدیریت و فوریت های پزشکی دزفول گفت: تعداد مصدومان حادثه انفجار گاز در دزفول به ۱۶ نفر رسیده است.

به گزارش مهر، سید محمد محمودی نژاد اظهار کرد: حال ۲ نفر از مصدومان حادثه انفجار وخیم است که با سوختگی ۱۰۰ و ۸۰ درصدی به بیمارستان آیت الله طالقانی اهواز منتقل شدند.

وی افزود: یک مصدوم در محل حادثه مداوا شد و ۱۳ نفر دیگر نیز در بیمارستان گنجویان دزفول تحت مداوا هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، انفجار بیش از ۱۰۰۰ کپسول گاز مایع در تأسیسات شرکت پرسی گاز واقع در سه‌راهی شهرک حمزه بخش سردشت دزفول در عصر روز یکشنبه موجب آتش‌سوزی گسترده شد.

صدای این انفجار علاوه بر دزفول در شهرهای اندیمشک، شوش و گتوند نیز شنیده شد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار دزفول گفته است: طبق اطلاعات و بررسی های اولیه این حادثه به دلیل نقص فنی رخ داده است.

طبق اعلام آتش نشانی بیش از ۱۱۰۰ کپسول گاز در این حادثه منفجر شد و مخازن ثابت با ظرفیت ۶۰ تن گاز مایع با از خود گذشتگی بیش از ۱۰۰ مأمور آتش‌نشان از خطر انفجار به دور ماند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت