صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کلیه مدارس تهران فردا هم تعطیل شدند

معاون عمرانی استانداری تهران از تعطیلی مدارس این استان در کلیه مقاطع به جز شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند و پردیس در روز سه شنبه (28 آذرماه) خبر داد.
کد خبر: ۷۵۶۵۱۷
| |
2947 بازدید

معاون عمرانی استانداری تهران از تعطیلی مدارس این استان در کلیه مقاطع به جز شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند و پردیس در روز سه شنبه (28 آذرماه) خبر داد.

کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تشکیل جلسه بعد از ظهر امروز کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، گفت: در این جلسه بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، مهدهای کودک، پیش دبستانی و کلیه مدارس استان تهران در تمامی مقاطع به جز شهرستان‌های فیروزکوه، پردیس و دماوند، فردا، سه شنبه تعطیل خواهند بود.

معاون عمرانی استانداری تهران در تشریح مصوبات کمیته اضطرار آلودگی تهران گفت: نهایتا در این جلسه مقرر شد طرح زوج و فرد فردا سه شنبه با همکاری پلیس راهور از مقابل درب منازل اجرا شود و فروش روزانه مجوز تردد در محدوده طرح ترافیک تا پایان هفته ممنوع اعلام شد.

وی افزود: کلیه فعالیت‌های ورزشی در اماکن روباز فردا ممنوع خواهد بود و همچنین بازی پرسپولیس و نفت آبادان از سری مسابقات جام حذفی برگزار نخواهد شد.

کریمی ادامه داد: فعالیت معادن شن و ماسه و همچنین فعالیت‌های عمرانی شهرداری تهران فردا تعطیل خواهد بود و نباید انجام شود.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی