میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جزییات بازداشت البغدادی توسط آمریکایی‌ها

کمیسر خاورمیانه ای کمیته بین المللی حقوق بشر جزییات بازداشت سرکرده داعش به دست نیروهای آمریکایی را تشریح کرد.
کد خبر: ۷۵۶۴۵۹
| |
10995 بازدید

کمیسر خاورمیانه ای کمیته بین المللی حقوق بشر جزییات بازداشت سرکرده داعش به دست نیروهای آمریکایی را تشریح کرد.

به گزارش مهر، هیثم ابوسعید کمیسر خاورمیانه ای کمیته بین المللی حقوق بشر خبر بازداشت ابوبکرالبغدادی سرکرده داعش به دست نیروهای آمریکایی را تایید کرد.

وی مدعی است: البغدادی در پایگاه صحرایی «تی ۲» نگهداری می شود. وی در تاریخ ۲۰۱۷/۴/۱۸ طی عملیات هلی برنی که از سوی ۵۰ کماندوی آمریکایی انجام شد، بازداشت شده است.

ابوسعید با اشاره به اینکه وی قبلا خبر بازداشت البغدادی را اعلام کرده بود بیان کرد: همه آنچه ما در آن زمان از اطلاعات موثق درباره سرنوشت البغدادی ارائه کردیم، نپذیرفتند و به آن با دیده شک و تردید نگریستند.

شایان ذکر است که روزنامه ینی شفق ترکیه اعلام کرده بود که البغدادی به دست نیروهای آمریکایی در عراق بازداشت و به طور محرمانه به پایگاه آمریکایی ها در سوریه انتقال داده شده است.

این در حالی است که دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین در واکنش به خبر بازداشت البغدادی به دست نیروهای آمریکایی اعلام کرد که روسیه اطلاعاتی در این زمینه ندارد.

وی افزود: نمی توانم اظهار نظری درباره آنچه رسانه ترکیه ای اعلام کرده است، بیان کنم. نمی دانم که آنها بر چه استناد کرده اند. حداقل ما این اطلاعات را نداریم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات