صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نشست فوق‌العاده خانه احزاب براي غزه

کد خبر: ۷۵۶۱
| |
1427 بازدید

سخنگوی خانه احزاب ایران از برگزاری نشست فوق العاده این نهاد با موضوع "محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و حمایت از مردم مظلوم فلسطین" در پنجشنبه 23 اسفند خبر داد.

حمید قزوینی سخنگوی خانه احزاب در گفتگو با مهر اظهار داشت: با تصویب شورای مرکزی خانه احزاب مقرر شد، به منظور حمایت از مردم مظلوم فلسطین به خصوص مردم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی نشستی فوق العاده در روز پنج شنبه 23 اسفند ماه برگزار شود.

به گفته وی، در این نشست فوق العاده خانه احزاب که جمعی از احزاب و گروه های غیر دولتی و نیز نمایندگان گروه های فلسطینی و شخصیت های سیاسی حضور خواهند داشت، راهکارهای جلوگیری از نسل کشی در فلسطین اشغالی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سخنگوی خانه احزاب اعلام کرد : جزئیات برگزاری این نشست به زودی اعلام می شود.

سخنگوی مجمع نیروهای خط امام (ره) در پایان خاطرنشان کرد: پیش از این مجمع نیروهای خط امام (ره) نیز طی درخواستی به خانه احزاب، تشکیل نشستی فوق العاده برای بررسی راهکارهای جلوگیری از نسل کشی فلسطینی ها در غزه را خواستار شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟