سعيد آذری: افشارزاده متهم ناکامی در مسابقات وزنه برداری کره نيست
رضازاده به عنوان قهرماني که درسالهاي اخير مرد طلايي وزنه برداري ما در ميدانهاي آسيايي،جهاني و المپيک بوده، قابل احترام است اما بر اعتقاد خود پافشاري مي کنم که او از علم روز مربيگري وزنه برداري برخوردار نيست ونبايد مسووليت فني تيم ملي را به او واگذار مي کرديم.
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۴ 03 December 2009
کد خبر: ۷۵۵۷۶
| ۱۲ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۴ 03 December 2009
| قهرمان سابق وزنه برداري آسيا گفت: در ناکامي هاي وزنه برداري ايران در مسابقات جهاني کره جنوبي نبايد"بهرام افشارزاده"را به عنوان متهم رديف اول معرفي کنيم.
سعيد آذري در گفت وگو با ايرنا در اصفهان افزود: افشارزاده در شرايطي مسووليت وزنه برداري کشور را بر عهده گرفت که تقريبا" همه زيرساختهاي اين رشته در زمينه هاي مختلف نرم افزاري و سخت افزاري رو به اضمحلال بود.
وي افزود: عليرغم آنکه گفته مي شود، اشخاص زياد ديگري مي توانستند سکان فدراسيون وزنه برداري را برعهده بگيرند ولي من معتقدم در آن مقطع افشارزاده بهترين گزينه بود. مربي سابق تيم ملي وزنه برداري افزود:براساس اصول کارشناسي، آشنايي افشارزاده به علم روز و اصول مديريتي ورزش از دلايل انتخاب وي براي فدراسيون وزنه برداري بود.
وي افزود: امروز که موضوع عدم نتيجه گيري تيم ملي وزنه برداري در مسابقات کره جنوبي مطرح مي شود نبايد تمام تقصيرها و تيغ تيز انتقادات به سوي افشارزاده باشد.
آذري گفت: وي(افشازاده) در دوران مديريت خوددر وزنه برداري ايران بخصوص پس از ماجراي دوپينگ دسته جمعي که پيکره وزنه برداري ما را نابود کرد ، با درايت خاص نسبت به بازسازي وضعيت روبه اضمحلال اين رشته کوشيد و امروز نمي توانيم به صرف عدم نتيجه نگرفتن تيم ملي در مسابقات جهاني، کليه خدمات وي را فراموش و او را به عنوان متهم رديف اول اين ناکامي مطرح کنيم.
سرمربي سابق تيم وزنه برداري ذوب آهن و مديرعامل سابق اين باشگاه افزود: مدال هاي مختلفي مانند مسابقات قهرماني آسيا و جوانان آسيا که پس از ماجراي دوپينگ وزنه برداران ايراني به دست آمد بواسطه تلاش همين فدراسيون حاصل شد.
وي در عين حال تصريح کرد: البته فدراسيون افشارزاده همچون همه فدراسيون ها عاري از اشتباه نيست.
آذري با اشاره به اينکه افشارزاده پس از قبول مسووليت دبيرکلي کميته ملي المپيک، تلاش بسياري کرد تا فرد شايسته اي را جايگزين خود کند ، افزود: اما جريانات پشت پرده بر اين تلاشها مستولي و مانع از انجام اينکار شد.
وي افزود: او در مقطع زماني تلاش زيادي انجام داد تا مرا به عنوان جانشين خود معرفي کند اما مسوولان شرکت سهامي ذوب آهن با انتقال من به فدراسيون وزنه برداري مخالفت کردند.
رکوردار وزنه برداري سنگين وزن آسيا در ادامه، مصاحبه خود با يکي از خبرگزاريها را رد نکرد، اما گفت: در اين مصاحبه، مصاحبه گر تمام اظهارات مرا منعکس نکرد و من از اين بابت از آن خبرگزاري گلايه دارم.
وي افزود: اين خبرگزاري تمام مطالبي که به ضعفهاي فدراسيون ختم مي شود را منعکس اما از بيان نقاط قوت فدراسيون که درمصاحبه به آن اشاره نمودم، خودداري کرد.
آذري درباره"حسين رضا زاده"نيز گفت: رضازاده به عنوان قهرماني که درسالهاي اخير مرد طلايي وزنه برداري ما در ميدانهاي آسيايي،جهاني و المپيک بوده، قابل احترام است اما بر اعتقاد خود پافشاري مي کنم که او از علم روز مربيگري وزنه برداري برخوردار نيست ونبايد مسووليت فني تيم ملي را به او واگذار مي کرديم.
وي افزود: صرف تمرين کردن زيرنظر مربي بزرگي همچون "ايوانف"نمي تواند معياري براي توانايي يک شخص براي هدايت تيم ملي وزنه برداري در ميدانهاي بين المللي باشد.
آذري گفت: اين نوع تفکر جز اسطوره کشي در ورزش ايران، ثمره ديگري ندارد و مسوولان سازمان تربيت بدني بايد به اين موضوع توجه کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.