صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توفان در فیلیپین ده‌ها هزار نفر را آواره کرد

مقامات فیلیپین از رانده شدن ده‌ها هزار نفر از خانه‌هایشان و سه مفقودی بر اثر توفان در این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۷۵۵۷۰۱
| |
1969 بازدید

مقامات فیلیپین از رانده شدن ده‌ها هزار نفر از خانه‌هایشان و سه مفقودی بر اثر توفان در این کشور خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات فیلیپین اعلام کردند: بر اثر سیل و رانش زمین ده‌ها هزار نفر از خانه‌هایشان رانده و سه ماهیگیر مفقود شدند.

براساس گزارش «خبرگزاری فرانسه»، این حادثه روز شنبه و هنگامی که طوفان گرمسیری «کای تاک» با سرعت به سمت شرق فیلیپین حرکت کرد، رخ داد.

طبق گفته مقامات محلی، پس از روزها باران سنگین ناشی از گردباد که منجر به سیل و رانش زمین در جزیره سامار و در نزدیکی جزیره لیته شد، بیش از 38 هزار نفر به کمپ‌ها رفتند.

براساس این گزارش، این جزایر با مجموع جمعیت تقریبا 4.5 میلیون نفر در 4 سال گذشته توفان بزرگ هایان را تحمل کردند که این حادثه 7 هزار و 350 کشته و مفقودی برجای گذاشت.

سازمان هواتشناسی آمریکا ضمن هشدار سیل در مناطق کم‌ ارتفا و رانش زمین در مناطق با ارتفاع زیاد، گفت: در ساعات آتی باران‌های سنگین بیشتری برای شرق فیلیپین پیش‌بینی می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟