آمریکا ناامیدانه وکیل مدافع عربستان شده است

سخنگوی جنبش انصارالله یمن در صفحه توئیتر خود اعلام کرد، عربستان چون به برخورداری از حمایت آمریکا مطمئن است، در حق ملت یمن جنایت بیشتری را مرتکب می‎شود.
کد خبر: ۷۵۵۶۹۵
| |
1620 بازدید

سخنگوی جنبش انصارالله یمن در صفحه توئیتر خود اعلام کرد، عربستان چون به برخورداری از حمایت آمریکا مطمئن است، در حق ملت یمن جنایت بیشتری را مرتکب می‎شود.

به گزارش فارس، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن امروز(شنبه) اعلام کرد که آمریکا در جنگ یمن به وکیل مدافع ریاض تبدیل شده است و عربستان چون به پشتیبانی آمریکا مطمئن است، در حق ملت یمن جنایت بیشتری را مرتکب می‎شود.

محمد عبدالسلام در صفحه توئیتر خود به اظهارات نماینده امریکا در سازمان ملل درباره حمله موشکی یمن به ریاض در نوامبر گذشته اشاره کرد و نوشت: آمریکا ناامیدانه وکیل مدافع عربستان شده است.

وی همچنین به حملات روز جمعه عربستان به بمباران سه استان یمن اشاره کرد و گفت: عربستان روز گذشته سه جنایت در سه استان تعز، صعده و الحدیده مرتکب شده که در پی آن 70 نفر کشته و یا زخمی شدند. حال آیا همپیمانان عربستان گمان می‎کنند که به یمنی‎ها خدمات انسان دوستانه ارائه می کنند؟

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت