صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
جام‌جهانی‌باشگاه

رئال مادرید با بیل الجزیره را از پا درآوردوبه فینال رسید

گرت بیل ولزی پس از رهایی از مصدومیت و تنها یک دقیقه پس از ورود، در دقیقه 81 گل برتری قهرمان اروپا را به ثمر رساند. به این ترتیب رئال با برتری 2 بریک در بازی نهایی رقیب گرمیو، نماینده برزیل و قهرمان دوره قبلی جام لیبرتادورس شد.
کد خبر: ۷۵۵۱۵۴
| |
5071 بازدید

قهرمان اروپا به سختی راهی بازی نهایی جام‌جهانی باشگاه‌ها شد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم رئال مادرید با برتری 2 بریک مقابل الجزیره امارات در دومین بازی نیمه‌نهایی رقابت‌های جام‌جهانی باشگاه‌ها به بازی نهایی مقابل گرمیوی برزیل راه یافت. در این بازی ابتدا نماینده میزبان توسط رومارینیو در دقیقه 41 به گل رسید. در ادامه رونالدو در دقیقه 53 گل تساوی رئال را به ثمر رساند تا با 6 گل به تنهایی بهترین گلزن تاریخ جام‌جهانی باشگاه‌ها نام بگیرد.گرت بیل ولزی هم پس از رهایی از مصدومیت در دقیقه 81 گل برتری قهرمان اروپا را به ثمر رساند. به این ترتیب رئال با برتری 2 بریک در بازی نهایی رقیب گرمیو، نماینده برزیل و قهرمان دوره قبلی جام لیبرتادورس شد.

رئال مادرید با بیل الجزیره را از پا درآوردوبه فینال رسید

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟