صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هلاکت ده عامل انتحاري داعش در تونلی در کرکوک

نيروهاي دولتي عراق روز شنبه اعلام کردند 10 عامل انتحاري تروريست هاي صهيونيستي وهابي داعش را که در تونلي نزديک کرکوک در شمال عراق پنهان شده بودند به هلاکت رساندند.
کد خبر: ۷۵۳۷۵۵
| |
6326 بازدید
|
۱

نيروهاي دولتي عراق روز شنبه اعلام کردند 10 عامل انتحاري تروريست هاي صهيونيستي وهابي داعش را که در تونلي نزديک کرکوک در شمال عراق پنهان شده بودند به هلاکت رساندند.


به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،  اين خبر در روزي اعلام شد که نخست وزير عراق از رها شدن اين کشور از شر تکفيري ها خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از کرکوک، حشد الشعبي در بيانيه اي اعلام کرد تيپ 16 اين نيروي شبه نظامي تونلي را در رشاد کشف کرد و 10 عامل انتحاري را به هلاکت رساند.


بر اساس اين بيانيه، با کمک اطلاعات به دست آمده آنها اين تونل همچنين يک انبار سلاح و مهمات را کشف کردند.
حيدر العبادي نخست وزير عراق روز شنبه از « پايان جنگ » عليه داعش در اين کشور خبر داد و اعلام کرد تکفيري ها از آخرين پايگاه هاي خود در مناطق بياباني در مرز سوريه بيرن رانده شدند.


هشام الهاشمي کارشناس مسائل جنبش هاي تکفيري اعلام کرد « هر چند داعش حتي يک سانتي متر مربع را در عراق تحت کنترل ندارد اما هنوز مخفيگاه ها و انباره هاي سلاح در اين کشور در اختيار دارد ».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۹
به نظر من به زن و بچه اینها هم نباید رحم کنند. باید همه را تیرباران کنند تا نسلی ازشون باقی نماند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟