گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابیها!

در حالی که مسئولان بخش خصوصی از وجود گوشت گیاهی کیلویی ۷۰۰۰ تومانی و چلوکباب ۱۰۰۰ تومانی در بازار خبر داده بودند، وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید انواع گوشت و محصولات پروتئینی، خبری از این مساله ندارد.
به گزارش ایسنا، چندی پیش رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه ضمن هشدار نسبت به مصرف اسانسها و طعمدهندههای سرطانزا در واحدهای غیرمجاز، گفت: حتی دنبه و چربی کیلویی ۱۳ هزار تومان است حال چگونه میشود گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و به قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار شود که با هر کیلوی آن میتوان ۱۰ سیخ کباب تهیه کرد که با احتساب برنج هندی و ظرف یکبار مصرف غیراستاندارد در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان میشود.
به گفته محمدی، عدهای این چلوکباب را به قیمت ۳۰۰۰ تومان میفروشند اما باید توجه داشت این نوع غذاها مشکلات و بیماریهای متعددی میتواند برای مردم به همراه داشته باشد. بنابراین مصرفکنندگان غذای بیکیفیت و ارزان خریداری نکنند و سراغ واحدهای بدون مجوز نروند، چرا که این نوع محیطها به واسطه نبود نظارت روی کارشان، میتوانند به هر شکلی کار کنند.
این اظهارات در حالی مطرح میشود که برخی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی علیرغم پیگیریهای متعدد خبرنگار ایسنا، حاضر به پاسخگویی در این زمینه نشدند. اما محمدرضا ملاصالحی - رییس مرکز اصلاح نژاد دام وزارت جهاد کشاورزی - در این زمینه به خبرنگار ایسنا گفت که احتمالا منظور از گوشتهای گیاهی، کنجاله سویا باشد که سالهاست به عنوان جایگزین گوشت توسط برخی افراد که دچار بیماریهای خاص هستند یا نمیخواهند به هر دلیلی گوشت قرمز مصرف کنند، مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه تولید گوشت گیاهی در کشور نداریم و هیچ اطلاعی در این زمینه در دسترس نیست، افزود: سوال اینجاست که چنین واحدهایی مجوز خود را از چه سازمان، نهاد و ارگانی میگیرند و چگونه میشود کنجاله سویا را در دمای بالا کباب کرد، چرا که این محصول اگر به عنوان گوشت گیاهی مدنظر باشد در حرارت تهیه کباب کوبیده نمیتواند دوام بیاورد و میسوزد.
در این میان مشخص نیست دستگاههای نظارتی کجا هستند و چرا هر روز در گوشه و کنار خیابانها یک آشپزخانه سنتی یا رستوران راه میافتد و اساسا چه نوع گوشتی به عنوان ماده اولیه تولید این کبابیهای غیرمجاز مورد استفاده قرار میگیرد؟
فكرمى كنيداونى كه با٣ هزارتومن چلوكباب مى گيره نمى دونه، نبايدسالى يه باربه بچه اش كباب بده؟
گشنگى نكشيدى كه عاشقى يادت بره
١/٥ ميليون آدم تو نوبت مهاجرت هستن، توريست نمياد، اكثر كارهاخوابيده ...
حالاهى شعاربديد
ولی تا به کی ما باید تحمل کنیم خدا میدونه...
این مثال رو باید سر در همه خونه های این مردم زد...
ولی ماهی رو هر موقع از آب بگیری تازه است...
دیگه چیزی برای خورد و خوراک نمیمونه
اروزنیش مشخصه اشغاله ولی گرونیش برای چیه ؟!
قبلا که اصلا یخچال نبود استریل نبود عمر مردمم بیشتر بود
الا بازار درست کردن هر چی میشه میگید سرطان زاست
برید یه فکری به حال ترافیک شه آلودگی هوا کم آبی خالی کردن استخر های آقازاده ها بکنید
کافی است قانونگذار نظارت واحد صنفی را نیز جزو وظایف سازمان دامپزشکی قرار دهد ! انوقت فرق را به راحتی متوجه می شوید!
بخشی از مردم به خاطر وضعیت مالی نمیتونن کباب درجه یک بخورن و بعضی آشپزخانه ها و رستورانها از سنگدان مرغ و دور ریز گوشت (آشغال گوشت)و سویا و ... در تهیه کباب استفاده میکنند ولی این همه ماجرا نیست و عدم رعایت بهداشت از این هم مهمتره که ربطی هم به اقتصاد و پول نداره،دوستان رستوران دار و آشپزخانه دار لااقل وجدان داشته باشید و همین کباب سنگدان مرغ رو به صورت بهداشتی درست کنید.
اول اقتصاد رو درمان کنین اینا خودبخود از بین میره.
گوشت کیلو پنجاه تومن مردم نمیتونن بخرن.






