صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش عجیب نصیرزاده به شکایت بازیکنی که طلب دارد

کد خبر: ۷۵۳۴۸۲
| |
4005 بازدید

مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز گفت:نصرتی می‌تواند هر چقدر دوست دارد شکایت کند او از باشگاه زمان مدیران قبلی چکی را دریافت کرده که مدعی است از باشگاه گسترش طلب دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، در چند روز گذشته بین محمد نصرتی بازیکن سابق گسترش فولاد تبریز و هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل گسترش فولاد بابت طلب نصرتی کشمکش هایی به وجود آمد و بازیکن سابق گسترش علیه این باشگاه و همچنین مدیرعامل این تیم مصاحبه‌هایی را انجام داد که با واکنش نصیرزاده همراه بود و در نهایت کار به شکایت رسید.

در حال حاضر محمد نصرتی از باشگاه گسترش فولاد تبریز به علت طلب از این باشگاه شکایت کرده است، در همین راستا هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد در خصوص شکایت نصرتی توضیحاتی را ارائه داد.وی گفت: نصرتی می‌تواند هر چقدر دوست دارد شکایت کند او از باشگاه در زمان مدیران قبلی چکی را دریافت کرده که مدعی است از باشگاه گسترش طلب دارد، این را باید بگویم که هیچ کس با مصاحبه کردن علیه کسی و باشگاهی نمی‌تواند پولش را بگیرد. خیلی راحت می‌تواند بیاید باشگاه و با مدیران صحبت کند و ما هم طبق روال گذشته و بازیکنانی که از باشگاه طلب داشتند با مذاکره پولشان را دادیم.

وی در پایان اظهار داشت: نصرتی اگر مدعی است که باید طلبش را بدهیم به دفتر باشگاه بیاید و با ما صحبت کند تا با تعامل، باشگاه با او تسویه کند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات