پرتصادف‌ترین بازه زمانی در معابر برون شهری

کد خبر: ۷۵۳۳۰۸
| |
13672 بازدید

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: در آبان ماه سال ٩٦، در معابر درون شهری کشور، از ساعت ١٢ تا ١٦ نزدیک به ٢٨ درصد تصادفات، یعنی بیشترین تعداد اتفاق افتاده‌اند.

به گزارش فارس، سرهنگ نادر رحمانی رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: از ساعت ١٦ تا ٢٠، ٢٧ درصد تصادفات و ساعت ٨ تا ١٢ نزدیک به ١٩ درصد تصادفات درون شهری رخ داده‌اند.

وی افزود: طبق این آمار ساعتی که بعد از این بازه‌های زمانی بیشترین حجم تصادفات درون شهری را به خود اختصاص داده، ساعت ٢٠ تا ٢٤ (١٦ درصد) بوده است.

به گفته سرهنگ رحمانی بیشترین ساعت وقوع تصادفات آبان ماه در معابر برون شهری، بازه بین ١٦ تا ٢٠ (٣٠ درصد) و پس از آن ساعت ١٢ تا ١٦ (٢٣درصد) و ساعت ٢٠ تا ٢٤ (‌١٥ درصد) بوده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت