صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گزارش

پرسپولیس؛ وقتی به قهرمان نیم فصل هم جام می دهند!

کد خبر: ۷۵۲۳۳۶
| |
4993 بازدید

در سه دوره از پنج دوره اخیر لیگ برتر، تیمهایی که در نیم فصل قهرمان شدند در نهایت در پایان فصل هم به مقام قهرمانی رسیدند.

به گزارش تابناک ورزشی، حتی اگر بخواهیم فولاد را که در لیگ سیزدهم تنها به خاطر تفاضل گل پایین تر از پرسپولیس و استقلال قرار گرفت به نوعی یکی از قهرمانان نیم فصل بدانیم آن وقت با قهرمانی این تیم در پایان لیگ سیزدهم می توان گفت که در 4 دوره از 5 دوره قهرمان های نیم فصل در پایان فصل هم قهرمان شده اند.

استقلال در لیگ دوازدهم در کنار سپاهان در صدرجدول قرار گرفت هرچند این تیم هم تفاضل گل کمتری داشت؛ اما در نهایت قهرمان شد. در لیگ سیزدهم هم همانطور که گفته شد سه تیم پرسپولیس و استقلال و فولاد با 27 امتیاز و به خاطر تفاضل گل در رده های اول تا سوم قرار گرفتند و درنهایت فولاد قهرمان شد. در لیگ های پانزدهم و شانزدهم هم استقلال خوزستان و پرسپولیس هم قهرمان نیم فصل و هم قهرمان قطعی مسابقات شدند. تنها در لیگ چهاردهم بود که تراکتورسازی در نیم فصل قهرمان شد؛ اما در پایان فصل این عنوان به سپاهان رسید.

پرسپولیس در حال حاضر 30 امتیاز به دست آورده و با یک بازی کمتر 4 امتیاز بیشتر از پارس جنوبی تیم دوم جدول دارد. این تیم حتی اگر در دو بازی آینده بازنده هم بشود و پارس تنها بازی اش را ببرد قهرمان قطعی نیم فصل رقابت های امسال است. اما آنچه برای پرسپولیسی ها می تواند اهمیت داشته باشد کسب امتیازات این دو بازی و رسیدن به یک رکورد جالب است. پرسپولیس از 6 امتیازی که پیش رو دارد با کسب یک برد و سه امتیاز می تواند رکوردی را که خودش در فصل قبل در کسب امتیاز در نیم فصل به دست آورده بود را بشکند. اما صورتی که پرسپولیس بیش از سه امتیاز بگیرد یعنی 4 یا 6 امتیاز از دو بازی پیش رو آن وقت می توان گفت این تیم در رسیدن به رکورد امتیازات در نیم فصل بی رقیب شده و شاید گام بزرگی را برای قهرمانی در پایان فصل برداشته باشد.

نگاهی به جداول سال های اخیر لیگ برتر نشان می دهد قهرمان های نیم فصل در پایان فصل قهرمان می شوند و اگر موردی هم بوده که یک تیم در نیم فصل قهرمان نشده اما در پایان فصل به مقام قهرمانی رسیده اختلاف امتیازاتش با قهرمانی نیم فصل بیشتر از یک امتیاز نبوده است. مثلا سپاهان در لیگ چهاردهم در نیم فصل 27 امتیاز و تنها یک امتیاز کمتر از تراکتور به دست آورده بود و در نهایت هم قهرمان شد. اما پرسپولیس اکنو 4 امتیاز بیشتر از پارس جنوبی دارد و تنها در صورتی اختلاف امتیازش با این تیم به یک می رسد که پرسپولیس هر دوبازی اش را ببازد و پارس جنوبی هم سیاه جامگان را مغلوب کند. اتفاقی که هرچند احتمال وقوعش هست اما با توجه به آمادگی پرسپولیس و روند امتیازگیری این تیم بعید است که از دو بازی باقیمانده هیچ امتیازی به دست نیاورد.

 پرسپولیس؛ وقتی به قهرمان نیم فصل هم جام می دهند!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟