صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قرار نبود قلعه‌نویی را از کار برکنار کنیم!

کد خبر: ۷۵۲۳۲۶
| |
4055 بازدید

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان، گفت: قرار به برکناری امیر قلعه‌نویی نبود اما او باید گزارش کارش را به هیات مدیره باشگاه ارائه می‌کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، سعید آذری، درمورد ابقا امیر قلعه‌نویی در تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان، گفت: نارضایتی‌هایی از نتایج تیم فوتبال ذوب آهن بود و امیر قلعه‌نویی نیز گزارش کار خود را به هیات مدیره آ‌ورد و عملکرد ۱۴ هفته تیم فوتبال ذوب آهن را بررسی کردیم. سرمربی تیم برنامه‌های آتی خود را هم ارائه کرد قرار نبود که قلعه نویی را برکنار کنیم ما یک باشگاه سیستماتیک هستیم و اسیر جو نمی‌شویم.

وی افزود: البته فشارها و نارضایتی‌هایی بود قلعه‌نویی هم آ‌مد از ۱۴ هفته نتایج تیمش دفاع کرد،‌ او آدم منصفی است و همه هم قبول داریم که نتایج تیم خوب نبوده اما در مورد این مساله شاید بخشی از آن به قسمت فنی و بخش ستادی و ... برمی‌گردد. سرمربی تیم گزارش کارش را ارائه کرد و اصلا صحبتی برای اینکه آخرین فرصت به قلعه‌نویی است مطرح نبوده ما منتظریم بازی با نفت تهران هم برگزار شود. بعد از آخرین بازی در نیم فصل جلسه‌ای با قلعه‌نویی خواهیم گذاشت تا برنامه‌های او را برای بهتر شدن تیم بگیریم. او نقطه‌نظراتش را به هیات مدیره هم اعلام کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟