صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزيده سرمقاله‌ روزنامه‌هاي صبح امروز

کد خبر: ۷۵۲۰۲
| |
3297 بازدید
رسالت
«سخني با نخبگان اصولگرا» عنوان سرمقاله روزنامه رسالت به قلم محمدکاظم انبارلويي است كه در آن مي‌خوانيد؛ما اصولگرايان بايد در عصر خود زندگي کنيم. ما فرصت زيادي نداريم. مهمترين ماموريت اصولگرايان ارائه يک تصوير کارآمد از نظام در حوزه اقتصاد، سياست، حقوق شهروندي، فرهنگ و... است. نخبگان بايد در اتاق فکر خود همه ذهن خود را به پيشبرد گفتمان مبارزه با فقر، فساد و تبعيض اختصاص دهند.
ما اصولگرايان بايد در عصر خود زندگي کنيم. ما فرصت زيادي نداريم. مهمترين ماموريت اصولگرايان ارائه يک تصوير کارآمد از نظام در حوزه اقتصاد، سياست، حقوق شهروندي ، فرهنگ و ... است.


مردم سالاري
«ضرورت احترام دولتمردان نسبت به علماي فهيم و مردمي» عنوان يادداشت روز روزنامه مردم سالاري به قلم مهدي قوامي پور است كه در آن مي‌خوانيد:
دولت نهم اگر چه برآمده از دل جرياني بود که هميشه بزرگ ترين دغدغه اش را حفظ حريم دين و روحانيت مي دانست اما طي چهار سال گذشته هيچ گاه نتوانست رابطه اي صميمانه با علما برقرار کند.اين عدم توانايي در ايجاد ارتباط طي حوادث انتخاباتي و پيامدهاي ناگوار بعد از آن باعث دوري و دلخوري بيش از پيش علما و روحانيون شد چنان که آيت الله خزعلي در دوم مرداد ماه سال جاري در نماز جمعه مشهد در رابطه با انتخاب رحيم مشايي به عنوان معاون اول رئيس جمهور از سوي محمود احمدي نژاد زبان به انتقاد گشوده و گفت تلفن کردم که به احمدي نژاد بگويم انتصاب مشايي غلط است اما همکارانش گفتند در جلسه است پس از پايان جلسه مي گوييم با شما تماس بگيرد و من تا آخر شب منتظر ماندم اما تماس نگرفت. و آيت الله مکارم شيرازي در بيست و سوم مهر سال جاري گفتند که با برخي موارد به وجود آمده در دولت چه طور بايد همچنان اين ارتباط را حفظ کنيم؟


كيهان
«آيا هنوز وقت آن نيست؟!» عنوان يادداشت روز روزنامه كيهان به قلم حسين شريعتمداري است كه در آن مي‌خوانيد:
بعد از 7 سال برخورد خصمانه و مشترك آژانس بين المللي انرژي اتمي و كشورهاي گروه 1+5 با پرونده هسته اي كشورمان، آيا هنوز هم وقت آن نرسيده است كه از معاهده منع توليد و گسترش سلاح هاي هسته اي NPT خارج شويم؟ اين پرسش به طور جدي مطرح است و پاسخي منطقي مي خواهد كه از ادامه عضويت در آژانس چه انتظاري داريم؟ و تاكنون كدام اقدام اين نهاد به اصطلاح بين المللي در برخورد با پرونده هسته اي جمهوري اسلامي ايران، در بستر «فني و حقوقي» -چارچوب عملياتي و تعريف شده آژانس- صورت پذيرفته كه ادامه حضور ايران در معاهده ياد شده، اميدواركننده تلقي شود؟!


ابتكار
«آخرين تير البرادعي!» عنوان سرمقاله روزنامه ابتكار به قلم محمدعلي وکيلي است كه در آن مي‌خوانيد:
شوراي حکام آژانس بين المللي انرژي اتمي سرانجام تحت فشارهاي گروه1+5 قطعنامه اي را بر ضد فعاليت هاي هسته اي صلح آميز ايران تصويت کرد.
قطعنامه اي که از مجموع 35 عضو، 25 کشور به آن راي مثبت دادند و سه کشور شامل ونزوئلا،مالزي و کوبا به آن راي مخالف دادند.اظهارات غير منتظره محمد البرادعي بر ضد کشورمان که با گزارش هاي پيشين ايشان در تناقض بود موجب تعجب کارشناسان گرديد به همين مناسبت نظر خوانندگان را به نکاتي چند جلب مي کنم.


جمهوري اسلامي
«نياز امروز ما اينست» عنوان سرمقاله روزنامه جمهوري اسلامي است كه در آن مي‌خوانيد:
شرط استمرار و تداوم هر پديده اي استمرار علت پديد آورنده آنست. اين همان اصل فلسفي است كه علت محدثه را علت مبقيه مي داند و تخلف از آن را در هيچ موردي برنمي تابد. در مورد پديده هاي مهم اجتماعي عامل مهم حراست از اصل و اساس اين پديده ها آسيب شناسي آنها و اقدام بي ملاحظه براي برطرف كردن آسيب هاست .

انقلاب اسلامي ايران نيز به عنوان مهم ترين پديده تحول ساز سياسي در تاريخ معاصر كه نه تنها موجب سقوط يك رژيم كهن ستم شاهي بلكه باعث افشاي چهره كريه استعمار در جهان گرديد و معادلات سياسي بين المللي و منطقه اي و داخلي را برهم زد و مطامع آمريكا را در معرض تهديد جدي قرار داد از اين قاعده مستثني نيست و به عنوان يك پديده تحول آفرين در عرصه سياسي فرهنگي و اجتماعي كه دگرگوني هاي شگرفي را ايجاد كرده و به همين دليل دشمنان بي شماري دارد و استكبار جهاني در حوزه هاي مختلف درصدد مقابله با آن است بايد خود را در معرض بررسي هاي دقيق آسيب شناسانه قرار دهد تا بتواند عوامل اصلي بقا و تداوم خود را تضمين نمايد.


دنياي اقتصاد
«توطئه‌اي در کار نيست» عنوان سرمقاله‌ روزنامه دنياي اقتصاد به قلم دكتر فرخ قبادي است كه در آن مي‌خوانيد:
چند روز پيش سايت خبري تابناک گزارشي را منتشر کرد که توجه به آن از چند جنبه آموزنده است.
اين گزارش با عنوان «حرکت خزنده واردات محصولات کشاورزي از کجا خط مي‌گيرد؟» از سيل واردات انواع و اقسام محصولات کشاورزي و وفور آنها در بازارهاي سراسر کشور سخن مي‌گويد و اظهار نگراني مي‌کند. در اين گزارش مي‌خوانيم.

«هم‌اکنون در بازار تهران، انواع مرکبات مصري، موز و نارگيل اکوادور و فيليپين، سيب‌زميني پاکستاني، انگور شيلي و انواع برنج پاکستاني و هندي وجود دارد و با قيمت‌هايي ارزان‌تر از توليدات داخلي عرضه مي‌شود... در مشهد گلابي و سير چيني، پرتقال و انار مصري، کدوي پاکستاني، انبه و نارگيل هندي، حبوبات آمريکايي و برنج تايلندي و اروگوئه و ويتنام، گردوي لبناني و سوريه و جو قزاقستان بازار را پر کرده است.... اگر اين اقلام را در کنار شکر وارداتي، ماهي خارجي، زعفران اسپانيايي و ده‌ها قلم محصولات کشاورزي وارداتي ديگر بگذاريم، به خوبي در‌مي‌يابيم که کشاورزي کشور اگر نمرده باشد، حتما محتضر است و چاره‌اي بايد کرد.» (1)


آفرينش
«چرا ما بزرگترين مصرف کننده مواد مخدريم؟» عنوان سرمقاله روزنامه آفرينش است كه در آن مي‌خوانيد:
دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل حدود يک ماه و نيم پيش طي گزارشي ايران را بزرگترين ترين مصرف کننده مواد مخدر دنيا معرفي کرد.
گزارشي که تاکنون از سوي مقامات کشورمان رد نشده است. بدين ترتيب مي توان اعداد و ارقام اعلامي از سوي سازمان ملل را واقعي و يا نزديک به واقعيت دانست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار