صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قلعه‌نویی:پرسپولیس خیلی بهتربودامانه اندازه۴گل

کد خبر: ۷۵۱۵۶۳
| |
2790 بازدید

سرمربی تیم ذوب‌آهن اصفهان تأکید کرد که اختلاف تیمش با پرسپولیس چهار گل نبوده است.

به گزارش تابناک ورزشی، امیر قلعه نویی بعد از تحمل شکست 4 بر صفر ذوب‌آهن مقابل پرسپولیس در هفته چهاردهم لیگ برتر اظهار داشت: من به آقای برانکو و هواداران پرسپولیس تبریک می‌گویم. الحمدالله بازی خوبی شد. کاری به پنالتی ندارم، اما اختلاف ما و پرسپولیس چهار گل نبود. آنها چهار توپ آوردند و هر چهار توپ هم گل شد.

وی افزود: دفاع چپ و راست ما روز خوب‌شان نبود. اگر پنالتی ما گل می‌شد، شرایط برمی‌گشت. یک فرصت دیگر هم قبل از پنالتی داشتیم که آن اگر گل می‌شد، شاید بازی طور دیگری رقم می‌خورد. به‌غیر از دقایق خیلی کم، جو استادیوم خیلی خوب بود که امیدوارم آن دقایق هم دیگر تکرار نشود. پرسپولیس هم با این اوضاع لیاقتش برد بود.

سرمربی تیم ذوب‌آهن در خصوص تعویض مرتضی تبریزی گفت: فکر کردم که او از لحاظ روحی اُفت کرده است، چون در جریان بازی سرش را پایین می‌گرفت. به‌هر حال یک پنالتی از دست داد، اما این اتفاق برای بزرگان هم می‌افتد. به بچه‌هایم خسته نباشید می‌گویم. این شکست مسئولیتش با من است، شاید چیدمان و تعویض‌هایم خوب نبود، اما تیم زحمتش را کشید. قلعه‌نویی با اشاره به حضور ذوب‌آهن در لیگ قهرمانان آسیا، خاطرنشان کرد: من دیروز هم گفتم که این تیم حداقل پنج بازیکن می‌خواهد. ما پیشنهادمان را دادیم، حالا مدیران باشگاه که از آنها تشکر می‌کنم که با تمام مشکلات یک شرایط خوب و آرام درست کرده‌اند، کارشان را انجام بدهند. باید بعد از این بازی فکر کنیم راجع به بازی با نفت و نیم‌فصل. باید 24 ساعت ریکاوری ذهنی شویم، اما باز هم می‌گویم مسئولیت شکست برعهده من است. خیلی از خطوط آنها بهتر از ما کار کرد، کار روح جنگندگی آنها هم بهتر از ما بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟