ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

موشه يعلون خواستار استعفای نتانیاهو شد

کد خبر: ۷۵۰۳۷۲
| |
5979 بازدید

موشه يعلون خواستار استعفای نتانیاهو شدوزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی خواستار استعفای بنیامین نتانیاهو از سمت نخست‌وزیری این رژیم شد.

به گزارش ایسنا، موشه یعلون، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در اظهاراتی در کنفرانسی فرهنگی در هرتزلیا تأکید کرد که نتانیاهو تنها به دنبال منافع شخصی خود است و اهمیتی برای منابع دولتی قائل نیست.

یعالون افزود که قبلا از نتانیاهو حمایت می‌کرد اما پس از اینکه او تمامی خطوط قرمز را زیر پا گذاشت، خواستار استعفای او شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، وی نتانیاهو را به ضربه زدن به دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی از طریق حمله به دادگاه عالی صهیونیستی متهم کرد.

موشه یعالون در بخش دیگری از سخنانش به تحقیقات جاری در مورد پرونده‌های فساد نتانیاهو و نزدیکانش اشاره و او را به ارتکاب فساد و جنایت‌های خطرناک متهم کرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟