العبادی: از نظر نظامی بر داعش غلبه کرده‌ایم

نخست وزیر عراق با اشاره به غلبه بر داعش از نظر نظامی بیان کرد: پس از عملیات پاکسازی اراضی صحرایی، پیروزی نهایی بر تکفیری ها را اعلام خواهیم کرد.
کد خبر: ۷۴۹۲۵۸
|
۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۸ 21 November 2017
|
4216 بازدید
نخست وزیر عراق با اشاره به غلبه بر داعش از نظر نظامی بیان کرد: پس از عملیات پاکسازی اراضی صحرایی، پیروزی نهایی بر تکفیری ها را اعلام خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، حیدر العبادی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق از غلبه بر داعش از نظر نظامی خبر داد.

وی تاکید کرد: پس از عملیات پاکسازی اراضی، اعلام پیروزی نهایی بر داعش اعلام خواهد شد.

نخست وزیر عراق گفت: کسانی که در عراق ضد داعش جنگیدند فقط رزمندگان عراقی بودند و نیروی دیگری وجود ندارد.

وی مجددا اعلام کرد: انتخابات در موعد مقرر آن برگزار می شود و اختلافات سبب خواهد شد که داعش به ما حمله کند.

العبادی ضمن استقبال از تصمیم دستگاه قضایی درباره اقلیم کردستان عراق از کردها خواست که به درگیری روی نیاورند.

نخست وزیر عراق خطاب به مفسدان گفت: با آتش بازی نکنید.

شایان ذکر است که اخیرا نیروهای عراقی شهر راوه در غرب استان الانبار را به عنوان آخرین منطقه تحت اشغال داعش از لوث تکفیری ها آزاد کردند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت