احمدزاده: بايد براي اين فوتبال گريست
سرمربي تيم فوتبال ملوان منطقه آزاد انزلي روز جمعه پس از شکست تيمش برابر ذوب آهن اصفهان در خصوص عکس العمل نامناسب برخي تماشاچيان گفت: بايد براي اين فوتبال گريست.
به گزارش ايرنا، محمد احمد زاده اظهار داشت: براي فوتبال و مسئولان متاسفم که چنين جوي در ورزشگاه بوجود امده است.
وي تصريح کرد: بچه ها خوب تلاش کردند و برنامه مان اين بود که از موقعيت بازي هاي متوالي داخل خانه براي ارتقاي خود در جدول استفاده کنيم ولي به نتيجه اي که مي خواستيم نرسيديم و حق ما نيست که با اولين باخت مورد فحاشي قرار بگيريم.
احمدزاده تصريح کرد: ملوان بعد از آخرين بازي در اين 21 روز نتوانست فوتبال بازي کند چون مرتب بارندگي نداشتيم و زمين خراب بود.
سرمربي ملوان متذکر شد: مسئول اول تيم 15 روز در مسافرت بود و ما در بهترين شرايطي که مي توانستيم تيم را تجهيز کنيم به هيچ جا نرسيديم.
وي افزود: با وجود در خواست ما براي اردو در کيش که جزء مناطق آزاد است ساعت شش صبح يا 10 شب را براي بازي ما در انجا در نظر گرفتند، در حالي که بقيه تيم ها از شرايط مناسبي در کيش برخوردار بودند.
احمدزاده خاطرنشان کرد: ما با اين بضاعت در مقابل چنين تيم هايي بازي مي کنيم که امکاناتشان حداقل سه برابر ما است.
سرمربي ملوان اظهار داشت: مدير باشگاه کسي را که مي خواهد بياورد و آنها که تحمل دارند بيايند و مسئوليت تيم را به عهده بگيرند.
احمدزاده در خصوص بازي نيز گفت: بچه ها تلاش کردند و ما 10 موقعيت گل زني داشتيم ولي به گل نرسيديم و زيبايي فوتبال نيز همين غيرقابل پيش بيني بودن آن است.
وي اظهار داشت: برد تيم ذوب آهن تاکتيکي نبود بلکه از روي اشتباه ما به گل رسيدند.
تيم فوتبال ذوب آهن روز جمعه در هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي کشور در انزلي ميزبان خود ملوان را با نتيجه يک بر صفر شکست داد.
در پايان بازي برخي تماشاگران به توهين و فحاشي عليه احمد زاده و بازيکنان پرداختند که با دخالت نيروي انتظامي اوضاع آرام شد.



