عاقبت تعطیلی حج برای رییس جمهور تونس

خبرگزاری های اسپانیایی "الباییس" و NBC اعلام کردند: دیدار پادشاه اسپانیا و رئیس جمهور تونس به دلیل ابتلاء زین العابدین بن علی به آنفولانزای خوکی لغو شده است.
کد خبر: ۷۴۸۲۱
| |
12483 بازدید
|
۱
سرویس بین الملل "تابناک"ـ خبرگزاری های اسپانیایی "الباییس" و NBC اعلام کردند: دیدار پادشاه اسپانیا و رئیس جمهور تونس به دلیل ابتلاء زین العابدین بن علی به آنفولانزای خوکی لغو شده است.

گفته شده که "زین العابدین" از نوه خردسال خود این بیماری را دریافت کرده است.

الجزیره که این خبر را ارسال کرده می نویسد: تونس تنها کشوری است که از بیم مبتلا شدن زائرین بیت الله حرام به آنفولانزا، از اعزام حجاج به عربستان خودداری کرد.

"بن علی" 73 ساله از سال 1987 پس از برکناری آرام "حبیب بورقیبه" از ریاست جمهوری این کشور بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد و در آخرین انتخابات در این کشور برگزار شد برای پنجمین دوره متوالی تا سال 2014 به عنوان رئیس جمهور تونس انتخاب شد.

و اما نکته جالب اینکه در نظرخواهی الجزیره از این خبر، خوانندگان تاکید کرده اند که دلیل ابتلا رییس جمهور تونس به این بیماری، ممانعت وی از اعزام حجاج تونس به مناسک حج است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
وقتی موج دوم بیماری را حجاج به ایران آوردند موقع شمردن جوجه هاست فعلا تونسی ها را مسخره نکنید!!!!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی