نیاز به نایلون با توجه به بارش آتی
کد خبر: ۷۴۷۹۴۷
| | 4995 بازدید
سرپرست سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه از ارسال کمکهای مردم کرمانشاه به عمق روستاهای آسیبدیده درزلزله استان خبر داد و گفت: با توجه به بارش پیش رو به نایلون برای پوشش چادرها نیاز است.
به گزارش مهر، مهدی عبدالمالکی گفت: با اعلام نیاز برای جمع آوری کمک های مردمی، از صبح روز بعد از وقوع زلزله سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه ۴ پایگاه برای جمع آوری و اعزام کمکهای مردمی به زلزله زدگان در پارک شاهد و سه فرهنگسرای شهرداری دائر کرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: کمکهای جمع آوری شده بلافاصله و به دفعات در طول روز، آماده سازی و بارگیری و به مناطق زلزله زده ارسال می شوند.
وی تاکید و یادآوری کرد: با توجه به بارندگی های پیش رو وسایلی متناسب با شرایط مانند نایلون رولی و وسایل گرمایشی به کمک ها اضافه شود.
عبدالمالکی به ابعاد وسیع آسیب و تخریب مناطق مسکونی اشاره کرد و گفت: نیازهای آسیب دیدگان بسیار زیاد است و اولویت نیاز به اقلام غیر نقدی با مواردی چون شیرخشک، پوشک و پماد بچه، شیشه شیر، البسه گرم چون جوراب و کلاه و دستکش، البسه گرم و زمستانی، گاز پیک نیکی، زیرانداز، نان لواش بسته بندی شده، خرما و مواد خوراکی است.
این مسئول گفت: تمهیداتی در چهار شهر تازه آباد ثلاث، ازگله، سرپل ذهاب و قصرشیرین اندیشیده و اکیپ هایی مستقر کرده ایم تا کمک های مردمی جمع آوری شده را به عمق روستاها و به دست روستائیان آسیب دیده برسانیم.
قائم مقام شهردار کرمانشاه از نوعدوستی، حس انسان دوستی و برادری همه هموطنان ایرانی قدردانی کرد و گفت: همه ایران یک خانواده است و مردم ثابت کرده اند مردم استان کرمانشاه تنها نیستند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




