صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محمدرضا شجريان به قونيه مي‌رود

کد خبر: ۷۴۷۶۰
| |
6582 بازدید

محمدرضا شجريان براي اجرا با گروه شهناز به قونيه مي‌رود.

شجريان در اين باره به مهر گفت: به اتفاق گروه شهناز و با افتخار در مراسم گراميداشت مولانا در قونيه به روي صحنه مي‌رويم و اميدواريم برنامه‌اي در شأن اين شاعر و عارف بزرگ ارائه كنيم.

شجريان در حاشيه تمرينات گروه شهناز با اعلام اينكه نزديك به سي و چند سال پيش در قونيه به اجراي برنامه پرداخته است، عنوان كرد: اين براي نخستين بار پس از انقلاب است كه بنا به دعوت بنياد بين‌المللي مولانا قرار است به‌مدت 4 شب در سالن مجموعه فرهنگي صدرالدين كنسرت برگزار كنيم.

شجريان كه اين روزها در ميان شوق و شور اعضاي گروه شهناز به سرپرستي مجيد درخشاني براي تمرين حضور مي‌يابد درباره جزئيات برنامه گفت: در اين برنامه كه در دستگاه شور، بيات ترك و همايون اجرا مي‌شود علاوه بر استفاده از اشعار مولانا در تصنيف و آواز از اشعار حافظ و سعدي نيز در ديگر تصانيف استفاده شده است. جالب اينكه براي نخستين بار در ايران مي‌توان بليت‌هاي اين كنسرت را تهيه كرد.

اين كنسرت 21، 22، 24 و 25 آذر در قونيه تركيه برگزار مي‌شود و تمديد نخواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
ايران چه ادرسي بليط هاي اين كنسرت را مي توان تهيه كرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
احسنت بر استاد.
اینطوری باید حق مون رو از ترکیه دزد بگیریم.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟