صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرسپولیسی هابرای اعتصاب منتظربازگشت کاپیتان از هلند

کد خبر: ۷۴۶۷۸۲
| |
3770 بازدید
بازیکنان تیم پرسپولیس تهران قرار است بعد از بازگشت کاپیتان از سفر هلند در مورد اعتصاب و تعطیلی تمرینات تصمیم بگیرند. 

به گزارش تابناک ورزشی، در روز های اخیر شایعاتی مبنی بر اعتصاب بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس به گوش می رسد و گفته می شود بحث مالی دلیل اصلی این اعتصاب خواهد بود.

بازیکنان پرسپولیـس آخرین بار حدود ۹۰ روز قبل پول دریافت کرده اند و این موضوع باعث ناراحتی آنها است و از سوی دیگر باشگاه پرسـپولیس این روز ها برای اخذ مجوز حرفه ای درگیر پرداخت بدهی هاست و بعید می دانیم در حال حاضر بتواند پولی را به حساب بازیکنان واریز کند و همین موضوع بحث اعتصاب را جدی تر خواهد کرد.

نتایج قابل قبول پرسپولـیس در لیگ برتر و پیروزی در بازی دربی ۸۵ از نقاط قوت بازیکنان است و شاید اعتصاب بازیکنان در شرایط استعفای طاهری اوضاع پرسپولیس را بهم بریزد و در ادامه لیگ سرخپوشان با بحران خود ساخته لیگ را به نوعی از دست بدهند.پرسپولیس در ۲ سال گذشته نشان داده است هرگاه مسائل حاشیه ای در این تیم زیاد شده است نتایج قابل قبول نبوده یا به نوعی رمز موفقیت این تیم در ۲ فصل اخیر فوتبال ایران و آسیا همدلی و آرامش بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار