صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تبلیغات اتوبوس ها خلاف حقوق شهروندی است

کد خبر: ۷۴۶۷۶۷
| |
6908 بازدید
|
۱

عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران نسبت به نحوه تبلیغات بدنه اتوبوس های پایتخت انتقاد کرد.

 
به گزارش میزان، ناهید خداکرمی در بیست و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: روز گذشته سوار اتوبوس هايی شدم که سراسر آن را تبليغات فرا گرفته بود و این شرایط به هیچ وجه مطلوب نیست.

وی افزود: شهروندان تهرانی به هیج وجه از نوع تبلیغات بدنه اتوبوس ها راضی نیستند و بارها این نارضایتی را اعلام کرده اند.

عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان تشبیهات شهروندان تهرانی اظهارکرد: مسافران اتوبوس ها از اين وضعيت گلايه دارند و می گويند در اتوبوس ها شبيه به پرنده در قفس هستند.

خداکرمی نوع تبلیغات اتوبوس های تهران را خلاف ضوابط تبلیغات دانست و خاطرنشان کردک این تبليغات برخلاف ضوابط تبليغات و حقوق شهروندی است و انتظار ما این است که این مشکل هر چه سریع تر برطرف شود.

گفتنی است، در سطح شورای شهر تهران، پیش تر دو بار در رابطه با نحوه تبلیغات اتوبوس های پایتخت تذکر ارائه شده اما هنوز از سوی سازمان زیباسازی شهرداری اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عزیزاله نیک فرجام
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۱
باسلام لطفابه اتوبوسهای راه آهن تجریش نگاهی بیندازید باورکنیدبارهاشده که ماازداخل اتوبوس بعلت چساباندن بنرهای تبلیغاتی وعدم دیدازایستگاه خودنتوانسته ایم پیاده شویم این چه وضعیتی است که اتوبوسها شده مانندماشینهای مجرمین زندانها
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار