میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
وزیرکشور:

دولت توان تأمین هزینه‌های اربعین را ندارد

وزیر کشور گفت: تمام تأکید ما این است که از ظرفیت‌های مردمی استفاده کنیم چراکه دولت توان تأمین هزینه‌های اربعین را ندارد و ارزش این کارها نیز به مردمی بودنشان است.
کد خبر: ۷۴۶۵۴۷
| |
6376 بازدید
 وزیر کشور گفت: تمام تأکید ما این است که از ظرفیت‌های مردمی استفاده کنیم چراکه دولت توان تأمین هزینه‌های اربعین را ندارد و ارزش این کارها نیز به مردمی بودنشان است.

به گزارش تسنیم، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور امروز در جلسه ستاد اربعین خوزستان که در سالن الغدیر فرمانداری آبادان برگزار شد، اظهار داشت: استاندار خوزستان باید تلاش کند تا یک طرح جامع اربعینی تهیه کند و همه مسائل در این طرح در نظر گرفته شود.

وزیر کشور بابیان اینکه در عرض 20 روز، 2 میلیون و 300 هزار نفر را به یک کشور دیگر بردیم، عنوان کرد: در آن کشور نیز امکانات لازم را فراهم کردیم و این تعداد را برگرداندیم که این کار بسیار سخت و بزرگی است.زیرساخت‌ها امسال در مناطق مرزی صددرصد رشد داشته ‌و تقریباً هیچ مورد خروجی غیرقانونی از مرز را نداشتیم.

وی افزود: با زحماتی که مسئولان کشیدند و باوجود افزایش تعداد زائران در زمان رفت‌وبرگشت آن‌ها مشکلی پیش نیامد. سال گذشته شاهد خروج غیرمجاز از مرز بودیم که با تدابیر انجام‌شده امسال تقریباً هیچ مورد خروج غیرقانونی از مرز نداشتیم و ویزاها نیز به‌موقع صادر شد. میزان تصادفات در ایام اربعین امسال نسبت به سال گذشته 50 درصد کاهش داشته است و همین‌که ظرف 20 روز این تعداد جمعیت وارد کشوری می‌شوند و بازمی‌گردند نشان می‌دهد کار بزرگی انجام‌شده است.

رحمانی فضلی بابیان اینکه در بحث تغذیه، اقامت، حمل‌ونقل و دیگر مسائل مرتبط با زائران نیز مشکلی پیش نیامد، عنوان کرد: در این روزهای اخیر نیز بازدیدی از زحمات دوستان انجام دادیم.تجربه امسال نیز گران و باارزش است و باوجود اینکه امسال به‌خوبی عمل شد تلاش داریم تا سال آینده بهتر نیز بشویم.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات