صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خليلي: وینگادا با من مشکل داشت نه کرانچار

من خاطره‌هاي خوبي از تيم‌ملي ندارم و دو بار مصدوم شدم ولي آرزو مي‌كنم كه باز هم براي تيم‌ملي بازي كنم البته اولين هدفم درخشش در پرسپوليس است.
کد خبر: ۷۴۴۲۱
| |
1646 بازدید

گلزني‌هاي محسن خليلي فقط در حد يك خاطره در ذهن هواداران پرسپوليس جا مانده است.

به نوشته خراسان؛ آن‌ها مدت‌هاست كه در انتظار بازگشت آقاي گل دو فصل پيش ليگ‌برتر هستند و خليلي هم اميدوار است كه در نيم‌فصل دوم به روزهاي اوج بازگردد.

خليلي به گفته كرانچار يكي از آماده‌ترين بازيكنان پرسپوليس در اردوي امارات بود. به نظر مي‌رسد كه ديدگاه سرمربي سرخ‌پوشان در مورد اين بازيكن تغيير كرده و خليلي در نيم‌فصل دوم تبديل به يكي از بازيكنان ثابت تيمش خواهد شد.


خيلي‌ها معتقدند كه بعد از پشت‌سر گذاشتن مصدوميت، هيچ وقت نتوانستيد مثل روزهاي اوج فوتبال بازي كنيد. خودت هم اين را قبول داري؟

مصدوميتي كه دچار آن شدم يكي از بدترين مصدوميت‌هاست كه براي هر ورزشكاري ممكن است اتفاق بيفتد. در ضمن بعد از پشت‌سرگذاشتن اين آسيب‌ديدگي، ناملايمت‌هاي زيادي در حق من شد و متأسفانه نتوانستم آن‌طور كه خودم مي‌خواهم برگردم.


تو چند روز پيش هم در مورد اين ناملايمتي حرف زدي و گفتي كه كرانچار برخورد خوبي با تو نداشت.

منظور من اصلا كرانچار نبود. من گفتم كه بعد از پشت‌سر گذاشتن مصدوميتم، در حق من ناملايمتي شد و آن زمان اصلا كرانچار سرمربي ما نبود كه من منظورم با او باشد. منظور من وينگادا بود. چراكه من بعد از بازي مقابل مقاومت سپاسي كه خيلي خوب و با انگيزه بازي كردم ديگر فرصت بازي به من نداد و اين باعث شد كه عقب بيفتم. بعد از آن هم اتفاقاتي در مورد تمديد قراردادم افتاد و همه اين مسائل دست به دست هم داد تا شرايط به خوبي پيش نرود. در نيم‌فصل اول هم كه فقط يك نيمه بازي كردم و چندبار هم مصدوم شدم و اين اوج بدشانسي‌هاي من بود.


در نيم‌فصل اول بابت نيمكت‌نشيني خيلي از كرانچار ناراحت بودي. اين‌طور نيست؟

صددرصد همين‌طور است. به هرحال دست‌هاي پشت‌پرده نمي‌گذاشت كه من بازي كنم و مانورهاي بدي در مورد من انجام مي‌شد و فشارهايي وجود داشت كه روي افكار كرانچار تأثير مي‌گذاشت. البته قبول دارم كه او از من انتظار يك بازيكن آماده داشت و شايد در بعضي از مواقع ديگر بازيكنان از من آماده‌تر بودند. البته باز هم مي‌گويم كه چندبار در طول نيم‌فصل اول مصدوم شدم و دست كرانچار براي استفاده از من بسته بود. برايم جالب بود كه كرانچار در اردوي دبي از من تعريف كرد.


هواداران پرسپوليس هنوز تو را فراموش نكرده‌اند. چه قولي به آن‌ها مي‌دهي؟

سالي كه قهرمان شديم هم هيچ قولي به آن‌ها ندادم چون هواداران پرسپوليس مي‌دانند كه محسن خليلي اهل كم‌كاري نيست. حمايت آن‌ها هميشه باعث دلگرمي من است و اميدوارم انتظارات‌شان را برآورده كنم.


فكر مي‌كني اگر به روزهاي اوج برسي، قطبي تو را به تيم‌ملي دعوت كند؟

من خاطره‌هاي خوبي از تيم‌ملي ندارم و دو بار مصدوم شدم ولي آرزو مي‌كنم كه باز هم براي تيم‌ملي بازي كنم البته اولين هدفم درخشش در پرسپوليس است.


با افشين قطبي مشكلي نداري؟

من به هيچ عنوان با قطبي مشكل ندارم و هميشه براي موفقيت تيم‌ملي دعا كرده‌ام.


خيلي‌ها معتقدند شانس قهرماني استقلال، سپاهان و ذوب‌آهن بيشتر از پرسپوليس است. نظر تو چيست؟

الان خيلي زود است در مورد قهرماني حرف بزنيم. در اين مورد نيم‌فصل دوم حرف مي‌زنم. البته خوشحالم كه پرسپوليس روند رو به رشدي را در پيش گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟