نجات یک خانواده از آتشسوزی عمدی
کد خبر: ۷۴۴۱۳۷
| | 10112 بازدید
فداکاری مأموران وظیفهشناس پلیس مانع سوختن یک خانواده در آتشسوزی عمدی شد.
به گزارش شرق، سرهنگ «حسنعلی فیروزخواه»، فرمانده انتظامی شهرستان کرج، درباره این خبر گفت: در پی اعلام خبری به مرکز فوریتهای پلیسی ١١٠ مبنی بر اختلاف خانوادگی منجر به درگیری و تهدید به آتشسوزی در منطقه کمالشهر، مأموران کلانتری کمالشهر بلافاصله به محل اعزام و با فردی مواجه شدند که بنا بر اظهارات اهالی محل چندين بار آشنایان خود را مورد تهدید قرار داده و قصد داشت منزل آنها را به آتش بکشد.
وی افزود: در ادامه با هماهنگی مقام قضائی مأموران اجازه ورود به محل سکونت فرد شرور که دچار اعتیاد بود را پیدا کردند و در همين حين متهم که از آشنایان ساکنان ساختمان بود اقدام به ريختن بنزين زير در ورودي آپارتمان و آتشزدن آن کرد که موجب ایجاد انفجار جلوی درِ ورودي آپارتمان شد.
سرهنگ فیروزخواه بیان کرد: مأموران وظیفهشناس که درصدد دستگیری فرد مورد نظر بودند ابتدا اقدام به نجات افراد داخل منزل کردند که پس از این کار بر اثر انفجاری که ایجاد شد دچار سوختگی شدند که بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند و دو نفر آنها بستری و بقیه نیز به صورت سرپایی درمان شدند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




