آتش سوزی اتوبوس حامل زائران کربلا در اندیمشک

کد خبر: ۷۴۴۱۰۹
| |
5202 بازدید
آتش سوزی اتوبوس حامل زائران کربلا در اندیمشکیکدستگاه اتوبوس حامل زائران کربلا روز جمعه در اندیمشک دچار آتش سوزی شد.

به گزارش ایرنا، مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اندیمشک گفت: در پی وقوع این حادثه ماموران آتش نشانی به سرعت در محل حاضر شده و حریق را خاموش کردند.
مهدی خادمی افزود:در این حادثه به زائران کربلا آسیبی وارد نشد و زائران اربعین به وسیله یکدستگاه اتوبوس دیگر راهی پایانه مرزی شدند.
 
این اتوبوس از قم به سمت یکی از پایانه های مرزی استان خوزستان در تردد بود که در اندیمشک دچار حادثه شد.
سرنشینان این اتوبوس از حوزه علمیه قم بودند.
 
خادمی گفت: در حادثه ای دیگر یکدستگاه خودرو 405 حامل زائران اربعین از زاهدان صبح روز جمعه در سه راهی دهلران دچار حریق شد.
 
وی گفت: حریق به سرعت خاموش شده و به سرنشینان خودروی مذکور آسیبی وارد نشد.
طی یک هفته گذشته بیش از 120 هزار زائر اربعین در بدو ورود به استان خوزستان در اندیمشک مورد استقبال قرار گرفته و از آنان پذیرایی شده است.
 
45 موکب مردمی در شهرستان اندیمشک برای پذیرایی از زائران اربعین برپاشده است.
روند عبور زائران کربلا از شهرهای اندیمشک ، شوش و دزفول به سمت پایانه های مرزی شلمچه و چذابه همچنان رو به افزایش است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت