دستور استاندار البرز برای حل مشکل پاکبان پاکدست

کد خبر: ۷۴۳۷۰۴
| |
4471 بازدید

استاندار البرز با قدردانی از رسانه ها در جهت تنویر افکار عمومی، دستور کمک مالی برای حل مشکل پاکبان پاکدست کرجی را صادر کرد.

به گزارش ایرنا، محمدعلی نجفی روز پنجشنبه گفت: نقش رسانه ها که با حساسیت و دقت نظر در بازتاب وضعیت نامناسب پاکبان پرتلاش البرز اقدام کردند، تحسین برانگیز و ارزشمند است و بنده مراتب قدردانی از انعکاس چنین رویدادهایی را دارم.

وی همچنین با قدردانی از خیرین که پس از آگاهی شرایط این رفتگر پاکدست برای کمک وارد میدان شدند، افزود: استانداری البرز نیز کمک مالی برای حل مشکل وی اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: به مدیران ذیربط در استانداری دستورات لازم داده شد تا با فوریت حصول نتیجه را اعلام کنند.

این پاکبان شهرداری در چند مرحله بدون چشم داشت مبالغی را که پیدا کرده بود و به صاحبانش بازگرداند. وی به علت آسیب دیدگی از کار اخراج شده و به جهت عدم دریافت حقوق دچار مشکل معیشتی شده بود.

نجفی پیش تر نیز دستور داده بود تا به منظور پیشگیری از اقدامات مشابه گزارشی از وضعیت پرداخت حقوق شهرداری های سراسر استان تهیه و ارائه شود.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت