صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صحبت های جنجالی دروازه بان خبرساز

کد خبر: ۷۴۲۵۲۵
| |
3828 بازدید
دروازه بان پارس جنوبی جم گفت : اینقدر فوتبال ما آماتور است که هیچ کس سر جای خودش قرار نگرفته است.
 
به گزارش تابناک ورزشی، محسن فروزان گفت: خیلی وقت‌ها رابطه‌ها جای بازیکنان را تعیین می‌کنند. این بزرگترین خیانت به استقلال بود که من را کنار گذاشتند. یک فصل به من بها دادند و فصل بعدی که زمان برداشت من بود، کنارم گذاشتند.

وی در ادامه افزود: هیچ وقت پرویز مظلومی را به خاطر این موضوع نمی‌بخشم. او به من گفت شما و آقای رحمتی، دو پادشاه هستید که در یک اقلیم نمی‌گنجید. گفت رحمتی بزرگتر تیم من و کاپیتان من است، او را نمی‌توانم کنار بگذارم. شما باید بروی.

این دروازه بان که بارها خبرساز شده است ادامه داد: بعد از جدایی‌ام از استقلال، مسوولان اصلی این تیم به من می‌گفتند، ما پشیمان هستیم که تو را کنار گذاشتیم. آنها می‌گفتند همان زمان که می‌خواستند تو را کنار بگذارند هم ناراضی بودیم و اینکه شما بروی، فقط تصمیم یک نفر بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟