دمشق به استفاده از سلاح شیمیایی متهم شد

کد خبر: ۷۴۱۹۷۴
| |
8686 بازدید
دمشق به استفاده از سلاح شیمیایی متهم شدکمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل در گزارشی مدعی شد که عامل حمله شیمیایی به شهر خان‌شیخون در استان ادلب، دولت سوریه است.

به گزارش فارس، کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل در سوریه مدعی شد که دولت این کشور در حادثه خان شیخون، از سلاح شیمیایی استفاده کرده است.

این کمیته شامگاه پنجشنبه در گزارشی که منتشر کرد، دولت سوریه را عامل این حمله معرفی کرد.

منابع وابسته به معارضان سوری فروردین ماه از حمله شیمیایی به شهر خان شیخون واقع در جنوب استان ادلب خبر دادند.

در این حمله بیش از 80 نفر که بیشترشان زن و کودک بود، کشته و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند.

معارضان و کشورهای حامی آن‌ها دولت سوریه را عامل این حمله معرفی کردند.

بعد از این حادثه بود که ناوگان دریایی آمریکا به فرمان دونالد ترامپ، با بهانه قرار دادن حمله شیمایی دولت سوریه به خان شیخون، بیش از 70 موشک به پایگاه هوایی الشعیرات شلیک کردند.

روسیه این هفته در شورای امنیت گزارش سازمان ملل در خصوص این حمله را مغرضانه خواند و طرح آمریکا علیه سوریه را وتو کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت