صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طلای سیاه به بالاترین رقم 4 هفته گذشته رسید

قیمت نفت امروز پس از اینکه عربستان اعلام کرد مصمم است تا به فزونی عرضه در بازار پایان دهد، به بالاترین رقم 4 هفته گذشته نزدیک و بشکه‌ای 58.33 دلار فروخته شد.
کد خبر: ۷۴۱۶۲۰
| |
3407 بازدید
قیمت نفت امروز پس از اینکه عربستان اعلام کرد مصمم است تا به فزونی عرضه در بازار پایان دهد، به بالاترین رقم 4 هفته گذشته نزدیک و بشکه‌ای 58.33 دلار فروخته شد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، قیمت نفت امروز پس از اینکه عربستان اعلام کرد که مصمم است تا به فزونی عرضه در بازار پایان دهد، به بالاترین رقم 4 هفته گذشته نزدیک شد.

هر بشکه نفت برنت دریای شمال به 58.33  دلار افزایش یافت اما نفت خام امریکا در این لحظه با کاهش 24 سنتی 52.23 دلار معامله شد.

خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان روز سه شنبه اعلام کرد این کشور مصمم است تا ذخایر نفتی در کشورهای صنعتی را به رقم متوسط 5 سال گذشته‌شان کاهش دهد.

شواهدی وجود دارد که سطح ذخایر جهانی در حال کاهش و تقاضا زیاد است اما قیمت‌ها برای رسیدن به بالای 60 دلار در هر بشکه با چالش روبروست زیرا مشخص نیست پس از مارس 2018 برای توافق کاهش تولید چه اتفاقی می‌افتد. در این زمان توافق به پایان می‌رسد.

اوله هانسن، مدیر ارشد ساکسوبانک گفت: «ما الان در وضعیت بهتری به نسبت وضعیت که برای مدت طولانی تجربه کردیم، قرار داریم. سوال الان این است که آیا بازار آماده است تا به سطح مقاومتی بالای 60 دلار برسد؟ من فکر می‌کنم هنوز این گامی است که بسیار دور است.»

آمارهای موسسه آمریکن پترولیوم نشان داد که ذخایر نفت آمریکا 519 هزار بشکه هفته گذشته افزایش یافته است. آمارهای رسمی امروز منتشر می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟