صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مدبر:ورزشگاه آزادی و مجموعه انقلاب قابل واگذاری نیست

کد خبر: ۷۴۱۰۵۵
| |
3100 بازدید
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: خصوصی‌سازی باید انجام شود اما برخی کارها قابل واگذاری نیست، البته مجموعه‌هایی مانند آزادی و انقلاب قابل واگذاری نیستند.

به گزارش تابناک ورزشی، مصطفی مدبر در نشست خبری صبح امروز که در محل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی برگزار شد، درباره شرایط ورزشگاه نقش جهان عنوان کرد: همه چیز این ورزشگاه کامل است و فقط یک بخش آن که مربوط به چادرش است باقی مانده که باید نصب شود. در واقع ما هیچ کار عمرانی نداریم و اینکه برخی می‌گویند در آنجا خاک است و مثل بیابان شده، این موضوع به ما مربوط نیست. 
خصوصی‌سازی باید انجام شود اما برخی کارها قابل واگذاری نیست، البته مجموعه‌هایی مانند آزادی و انقلاب قابل واگذاری نیستند. این واگذاری فقط به معنای فروش نیست بلکه شامل اجاره نیز می‌شود تا از این طریق تصدی دولت کم شود. در حال حاضر 80درصد مجموعه انقلاب در اختیار بخش خصوصی است، باید همچنین اشاره کنم که زمانی که برخی مجموعه‌ها در لیست فروش قرار می‌گیرند دیگر نمی‌توان کاری برای آن انجام داد که نمونه آن مجموعه اسکی دیزین است.

وی ادامه داد: 57 درصد از اماکن شرکت توسعه در اختیار فدراسیون‌ها است که این موضوع در ورزشگاه آزادی 27 مکان و مجموعه انقلاب 22 مکان است. همچنین در مجموعه شیرودی 80 درصد و در مجموعه کشوری 38 درصد در اختیار فدراسیون‌ها قرار گرفته است. فدراسیون‌ها باید اجاره بهای خود را پرداخت کنند اما این کار را انجام نمی‌دهند. ما فقط مبلغ 3.5 میلیارد تومان از انشعابات آب و برق و گاز از فدراسیون‌ها طلب داریم ضمن اینکه 60 میلیارد تومان هم بابت اجاره‌بها از سوی فدراسیون‌ها باید به ما پرداخت شود. 

مدبر:ورزشگاه آزادی و مجموعه انقلاب قابل واگذاری نیست

مدبر در خصوص بدهی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال گفت: این دو تیم برای هر بازی باید بین 70 تا 80 میلیون تومان اجاره بدهند که 1.5 سال است این کار را انجام نمی‌دهند، ما نه در فصل گذشته و نه امسال از محل بدهی‌های این دو باشگاه و همچنین فدراسیون فوتبال هیچ درآمدی نداشته‌ایم. حالا که بلیط‌فروشی به پرسپولیس و استقلال واگذار شده امیدواریم این مبالغ نیز پرداخت شود. به هر حال نمی‌خواهم قبل از دربی عدد بدهی پرسپولیس و استقلال را اعلام کنم و این بدهی را پس از بازی روز پنجشنبه می‌گویم. 

مدبر درباره بازسازی ورزشگاه آزادی اظهار داشت: در حال حاضر بتن‌ریزی انجام می‌شود و ما کار را بر روی 3 جایگاه شروع کرده‌ایم تا ببینیم روند کار چگونه پیش می‌رود. بزرگترین مشکلی که وجود داشت مشکل آبریزی بود که ما در حال انجام این کار هستیم. همچنین دوسوم وزن سازه را در این 3 جایگاه کم کرده‌ایم و می‌خواهیم کاری کنیم که هیچ آبریزی وجود نداشته باشد. این 3 جایگاه به عنوان نمونه کارشان انجام می‌شود تا ببینیم بازخورد شرایط چگونه خواهد بود. ما برای بازسازی ورزشگاه آزادی مبلغ 160 میلیارد تومان از دولت برای دو سال درخواست کردیم که امیدواریم این مبلغ تخصیص پیداکند. 

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی  در پاسخ به این سوال که آیا شرایط سخت‌افزاری برای ورود بانوان به ورزشگاه آزادی مهیا است، یا خیر؟ گفت: به لحاظ سخت‌افزاری این فرصت برای حضور بانوان در آزادی وجود دارد اما ما نمی‌توانیم در این باره تصمیم‌گیری کنیم و نهادهای دیگر باید تصمیم نهایی را بگیرند. 

مدبر درباره موضوع بهسازی و مقاوم‌سازی ورزشگاه شهید شیرودی گفت: در زمان حضور قالیباف در شهرداری تهران این کار به نتیجه نرسید و به نظرمان رسید که مسئولان وقت قصد تعامل نداشتند امیدوارم با حضور تیم جدید شهرداری این مشکل حل شود و بتوانیم دربازسازی ورزشگاه شیرودی گام بلندی برداریم. 

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی  در پاسخ به این سوال که چرا طبقه دوم ورزشگاه نقش جهان مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، اظهار داشت: طبقه دوم آماده است اما مسئولان شهر خودشان نمی‌خواهند از آن استفاده کنند. در استانداری گفتند که جمعیت زیادی به ورزشگاه نمی‌آید و همان 30-40 هزار نفری که مربوط به طبقه اول است کفایت می‌کند. این ورزشگاه هیچ مشکلی به لحاظ ایمنی ندارد و همه استانداردها رعایت شده است. در واقع نقش جهان هیچ مشکلی ندارد و به دلیل عدم استقبال تماشاگران است که طبقه دوم آن مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. 


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟