صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زمان احتمالی معرفی دو وزیر باقی مانده به مجلس

کد خبر: ۷۴۰۱۳۷
| |
3732 بازدید

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس زمان معرفی وزرای پیشنهادی نیرو و علوم از سوی دولت به مجلس را تشریح کرد.

سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، از احتمال معرفی وزرای پیشنهادی علوم و نیرو از سوی رئیس‌جمهور به مجلس در روز شنبه (فردا) خبر داد و گفت: تقریبا گزینه‌های پیشنهادی وزارتخانه‌های علوم و نیرو مشخص شده و احتمال دارد رئیس‌جمهور آقایان اردکانیان و غلامی را به ترتیب برای تصدی وزارتخانه‌‌های نیرو و علوم به مجلس معرفی کند.

وی معرفی گزینه‌های مطرح شده برای تصدی سمت وزارتخانه‌های علوم و نیرو را قطعی دانست و اظهار داشت: طبق پیگیری‌هایی که از سوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس داشتیم، آقایان اردکانیان و غلامی در هفته آینده در این فراکسیون حضور می‌یابند.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تصریح کرد: گزینه پیشنهادی وزارت نیرو برای حضور در جمع اعضای فراکسیون و تشریح برنامه‌‌هایش درخواستی ارائه کرده که هفته آینده در فراکسیون حضور می‌یابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟