صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

«ترکی الفیصل» ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد

کد خبر: ۷۴۰۰۴۱
| |
4045 بازدید
«ترکی الفیصل» ایران را به حمایت از تروریسم متهم کردوزیر سابق سرویس اطلاعات عربستان سعودی در تازه ترین یاوه گویی های خود، ایران را به اشغال جزایر سه‌گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی در خلیج فارس متهم کرد.

به گزارش العالم، ترکی الفیصل وزیر سابق سرویس اطلاعات عربستان سعودی روز پنجشنبه طی سخنرانی خود در واشنگتن، ایران را به اشغال جزایر سه‌گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی در خلیج فارس متهم کرد.

وی همچنین مدعی شد که ایران در امور داخلی کشوهای مانند عراق، سوریه، یمن و بحرین دخالت می‌کند.

وزیر سابق اطلاعات عربستان سعودی گفت: «همه‌ تلاش‌ها برای اصلاح رفتار ایران، بی‌فایده بود».

وی در مورد بحران قطر و تحریم این کشور به وسیله عربستان، مصر، بحرین و امارات گفت که امیدوار است بحران فعلی، قطر را به سمت انسجام کشورهای عربی خلیج فارس بازگرداند.

الفیصل بدون اینکه به نقش عربستان در ترویج اقدامات تروریستی و افراطی اشاره کند، مدعی شد که «تروریسم تنها به داعش و القاعده محدود نمی‌شود و ایران از گروه‌های افراطی در عراق، سوریه و لبنان حمایت می کند».

شایان ذکر است؛ ترکی الفیصل که از شخصیت‌های صاحب نفوذ عربستان به‌شمار می‌رود، همکاری نزدیکی با گروهک منافقین دارد و پای ثابت گردهمایی‌های سالانه منافقین است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات