قذافي دولت را منحل کرد
رهبر ليبي دولت را منحل کرد و قصد دارد درآمدهاي نفتي را به طور مستقيم بين مردم تقسيم کند.
به گزارش واحد مركزي خبر، معمر قذافي طي سخناني در سيويکمين سالگرد برقراري حکومت مردمي مستقيم در ليبي تاکيد کرد، کميته عالي مردمي ـ يعني دولت ـ از عهده وظايف خود بر نميآيد و حکم مردابي را دارد که سرمايههاي مردم را ميبلعد.
به گفته وي، از اين پس اين خود مردم هستند که به جاي کميتههاي اصلي مردمي امور را اداره خواهند کرد و تنها چند وزارتخانه کليدي از جمله وزارت امور خارجه، وزارت کشور و وزارت دفاع باقي خواهد ماند.
بنا بر اين گزارش، معمر قذافي تاکيد کرد: هر ليبايي يک هزار دينار از محل درآمدهاي نفتي دريافت خواهد کرد (هر دلار معادل يکصد و بيست دينار ليبي است) و از اين پس هيچ کس نميتواند ادعا کند که در کشور فقير وجود دارد.
گفتني است، در ليبي از سال 1977 سيستم جماهيري، يعني اداره مستقيم امور توسط مردم برقرار و همه احزاب سياسي و پارلمان به طور رسمي منحل شدهاند. اين کشور فاقد قانون اساسي است و شريعت اسلامي مبناي حقوقي کشور به شمار ميرود.


