صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امارات،اسراییلی ها را به گرنداسلم ابوظبی راه نداد

کد خبر: ۷۳۹۷۵۹
| |
3660 بازدید
جودوکاران رژیم صهیونیستی از حضور در مسابقات گرنداسلم ابوظبی منع شدند. کشور امارات به جودوکاران اسرائیلی اجازه حضور در مسابقات گرنداسلم را نداد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از insidethegames جودوکاران رژیم صهیونیستی اجازه حضور در مسابقات گرنداسلم را که قرار است در ابوظبی برگزار شود، پیدا نکردند. ورزشکاران این کشور اجازه ندارند در این مسابقات که از 26 تا 28 اکتبر برگزار می‌شود، با پرچم کشورشان شرکت کنند.

فدراسیون جودوی اسرائیل قرار بود 12 جودوکار را به امارات اعزام کند که کشور میزبان اعلام کرده این جودوکاران فقط با پرچم فدراسیون جهانی اجازه شرکت در این مسابقات را خواهند داشت. در بین ورزشکاران اوری ساسون در المپیک ریو موفق به کسب مدال برنز شده بود.

بعد از این اتفاقات وزیر ورزش و فرهنگ رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت ورزشکاران از حضور در مسابقات گرند اسم انصراف دهند. این برای اولین بار نیست که رژیم صهیونیستی با چنین مشکلی روبه‌رو می‌شود. پیش از این نیز در جریان مسابقات بادبانی که در مالزی برگزار شد ورزشکاران رژیم صهیونیستی نتوانستند در مسابقات شرکت کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟