تردد ۲۵۰ هزار زائر از مرز مهران

کد خبر: ۷۳۹۲۸۱
| |
4242 بازدید
تردد ۲۵۰ هزار زائر از مرز مهرانفرماندار مهران گفت: از اول محرم تا ۲۵ مهرماه بیش از ۲۵۰ هزار زائر از مرز مهران به عتبات عالیات تردد کرده اند.

مراد ناصری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۱ درصد رشد نشان می‌دهد.

 وی با بیان اینکه هم‌وطنان و عاشقان حرمین شریفین، مرز مهران را اصلی ترین مرز ورود به کربلای معلی می‌دانند، افزود: پیش‌بینی می‌شود در اربعین سال جاری شاهد حضور بیشتر زائرین حسینی باشیم.

ناصری از آمادگی کامل مسئولان و مردم شهیدپرور استان و مهران برای استقبال از زائرین حسینی خبر داد و افزود: در کنار خدمات معنوی به زائرین، اقتصاد اربعین یکی از اولویت‌های اصلی سال جاری است که امیدواریم مردم استان از این فرصت بهره‌مند شوند.

فرماندار مهران با تاکید بر اینکه تردد از مرز مهران تنها با داشتن گذرنامه و ویزای معتبر امکان‌پذیر است، ادامه داد: کشور عراق تحت هیچ شرایطی ورود بدون پاسپورت و ویزا را نمی‌پذیرد و از هموطنان عزیز درخواست می‌شود با مدارک کامل و معتبر وارد شهرستان مهران شوند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت