صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شمشیرزنان ايران دست خالی بازگشتند

در روز پاياني اين رقابت‌ها در اسلحه سابر مردان، تيم ايران پس از دو پيروزي برابر تيم‌هاي هنگ كنگ و مالزي، به جمع 8 تيم پاياني راه يافت و در اين مرحله مقابل تيم كره جنوبي مغلوب و مكان پنجم آسيا را از آن خود كرد.
کد خبر: ۷۳۸۳۷
| |
1403 بازدید

مسابقه‌هاي شمشيربازي قهرماني آسيا در قطر بدون كسب مدال براي نمايندگان ايران به پايان رسيد.

به گزارش ايسنا، در رقابت‌هاي روز پاياني اين مسابقات و در بخش تيمي، نمايندگان ايران در سه رشته به جمع 8 تيم پاياني صعود كردند و در يك رشته نيز در همان دور نخست حذف شدند. نكته مهم روز پاياني راهيابي تيم بانوان ايران در اسلحه اپه به جمع 8 تيم نهايي بود كه اين اتفاق براي نخستين بار در تاريخ شمشيربازي ايران رخ مي‌داد.

در روز پاياني اين رقابت‌ها در اسلحه سابر مردان، تيم ايران پس از دو پيروزي برابر تيم‌هاي هنگ كنگ و مالزي، به جمع 8 تيم پاياني راه يافت و در اين مرحله مقابل تيم كره جنوبي مغلوب و مكان پنجم آسيا را از آن خود كرد.

در اسلحه اپه زنان، تيم ايران برابر هند پيروز شد و در جمع 8 تيم پس از دو شكست برابر چين و ويتنام به مقام هشتم رسيد.

در اسلحه فلوره مردان، تيم ايران با نتيجه 45 بر 36 كويت را شكست داد و به جمع 8 تيم راه يافت. ملي‌پوشان ايران در اين مرحله برابر تيم چين شكست خوردند اما با پيروزي 45 بر 35 برابر قزاقستان توانستند در مكان پنجم قرار بگيرند.

در اسلحه اپه مردان، تيم ايران عملكرد ضعيفي داشت و در همان دور نخست برابر مالزي شكست خورد. ايران در بازي ديگر خود 35 بر 36 مغلوب ازبكستان شد و در بازي پاياني 45 بر 25 اردن را شكست داد و در مكان دهم قرار گرفت.

در اين دوره از رقابت‌ها تيم ايران در دو بخش مردان و زنان حاضر بود و بيشتر مهره‌هاي سرشناس خود را به همراه داشت اما نتوانست هيچ مدالي كسب كند. مسابقات شمشيربازي قهرماني آسيا امروز با انجام رقابت‌ها در بخش تيمي به پايان رسيد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟