صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حضور استيلي روي نيمكت پرسپوليس

هواداران به شدت كريمي را تشويق كردند. آنها از استيلي خواستنداين بازيكن را در اختيار پرسپوليس قرار دهد.
کد خبر: ۷۳۸۲۳
| |
2263 بازدید

مدافع پرسپوليس بدون اجازه داور، زمين مسابقه را ترك كرد و استيلي را در آغوش گرفت.

به گزارش فارس، در دقيقه 38 بازي پرسپوليس مقابل نماينده عمان كه با تساوي يك بر يك پايان يافت، در حالي كه بازي در جريان بود،‌ شيث رضايي با ديدن حميد استيلي بدون اجازه داور بازي، ميدان را ترك كرد و به سمت استيلي رفت و او را در آغوش گرفت. اين حركت شيث با تذكر شديد داور مواجه شد.

*حسين بادامكي قبل از ورود به زمين، بازيكنان پرسپوليس را در آغوش گرفت و به نوعي براي بازي از آنها رخصت گرفت.

*هواداران به شدت كريمي را تشويق كردند. آنها از استيلي خواستنداين بازيكن را در اختيار پرسپوليس قرار دهد.

*فريادهاي چلنگر كه به تازگي مترجم كرانچار شده است، كنار اين مربي بسيار جالب توجه بود.

*حميد استيلي به عنوان تماشاگر نظاره گر بازي بود. استيلي كه نيمه اول را در كنار نيمكت پرسپوليس و كريم باقري نشست به سو‍‍ژه عكاسان و تصويربرداران تبديل شده بود.

*درگيري عادل كلاه‌كج و بازيكن عماني براي دقايقي جريان بازي را متوقف كرد.

*بناييان، رئيس حوزه هنري دبي و فيروزآبادي، رئيس دانشگاه شهيد بهشتي دبي، بازي را از نزديك تماشا كردند.

اين ديدار با نتيجه مساوي يك بر يك به پايان رسيد.

پرسپوليس‌ها ساعت 5 بعدازظهر به تهران بازخواهند گشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟