صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئیس سازمان خصوصی‌سازی ابقا شد

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی در سمت خود ابقا شد.
کد خبر: ۷۳۷۸۸۳
| |
2633 بازدید
رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی در سمت خود ابقا شد.

به گزارش فارس، به نقل از شادا، میر علی اشرف پوری حسینی رییس کل سازمان خصوصی سازی با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی در سمت خود ابقاء شد.

مسعود کرباسیان طی روز جاری با صدور حکمی، "میر علی اشرف پوری حسینی" را در سمت خود ابقاء کرد.

در حکم وزیر اقتصاد خطاب به "میر علی اشرف پوری حسینی" می خوانیم: 

نظر به تعهد، تخصص، دانش و توانمندی های ارزنده جنابعالی و صورتجلسه مورخ 16 مهر ماه جاری مجمع عمومی به طور فوق العاده سازمان خصوصی سازی، به موجب این حکم به سمت معاون وزیر و رییس کل سازمان خصوصی سازی منصوب می شوید.

انتظار میرود تمام مساعی خود را با جلب توان تخصصی همکاران، کارشناسان و صاحب نظران به منظور انجام وظایف قانونی و به ویژه در راستای اهداف و برنامه های مندرج در سند راهبردی آن سازمان، سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی، کلیه بندهای مندرج در بخش اولویت های عمومی و بندهای 4، 6 و 7 اولویت های تخصصی ابلاغی رییس جمهور محترم و همچنین تعامل سازنده و فعال با سازمان های ذیربط بکار گیرید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟