بازداشت عوامل آتش زدن مسجد در تهران

کد خبر: ۷۳۷۵۹۹
|
۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴ 11 October 2017
|
11986 بازدید
|
۱
رئیس پلیس پایتخت از شناسایی و دستگیری تمام عوامل تخریب شیشه‌های بانک و اقدام اخیری که در مقابل یکی از مساجد رخ داده بود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار حسین رحیمی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقداماتی که اخیراً در چند نقطه به منظور تخریب شیشه‌های تعدادی از بانک‌ها رخ داده بود اظهار کرد: این افراد که تحت اغوا و تاثیر یک شبکه ماهواره‌ای دست به اینگونه اقدامات زده بودند به صورت کامل شناسایی و همگی دستگیر شدند.

رئیس پلیس پایتخت در خصوص اتفاقی که دو شب گذشته در مقابل درِ یکی از مساجد نیز رخ داده بود گفت: این افراد هم که تحت تاثیر این شبکه ماهواره‌ای دست به این اقدام زده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش تسنیم طی روزهای اخیر عده‌ای به تحریک یکی از مجریان طنز کشور که چندسالی است به خارج از کشور فرار کرده است، دست به تخریب شیشه چند بانک زده و دو شب گذشته نیز با شکستن درِ شیشه‌ای یک مسجد، بخشی از ورودی مسجد را به آتش کشیدند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۹
باورش سخت است که نامشان انسان باشد اما بیش از یک عروسک خیمه شب بازی ارزش نداشته باشند، منتظرند ببینند پشت صحنه چه می گویند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت