میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری باند تهیه و توزیع چک پول‎های تقلبی

کد خبر: ۷۳۷۳۲۶
| |
3647 بازدید

آسیابی گفت: با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان عج اداره کل اطلاعات استان سمنان باند تهیه و توزیع چک پول های تقلبی دراستان سمنان شناسایی و متلاشی شد.

حیدر آسیابی در گفت‎وگو با خبرگزاری میزان، اظهار کرد: با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان عج اداره کل اطلاعات استان سمنان باند تهیه و توزیع چک پول های تقلبی دراستان سمنان شناسایی و متلاشی شد.

به گفته دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اعضای این باند که شش نفر بودند با مجوز قضایی دستگیر و روانه زندان شدند.

آسیابی افزود: اعضای این باند در اقدام خود قرار بود 300 میلیارد ریال چک پول تقلبی وارد چرخه کشور کنند.

وی تصریح کرد:  تمامی اعضای این باند سازمان یافته که با استفاده از دستگاه‎های مجهز مبادرت به چاپ چک پول های 50 هزارتومانی تقلبی کرده بودند با حکم قضایی بازداشت شدند.

وی گفت در اولین اقدام این باند که مبلغ 2 میلیارد ریال چک پول تقلبی چاپ شده بود و اعضای این باند قصد داشتند به چرخه بازار وارد کنند با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان عج استان سمنان کشف شد و این باند شش نفره موفق نشدند این چک پولها را وارد بازار کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات